Acasă Monden Socoteala „despre casă”…. Georgiana Lobonţ mai bagă o fisă! De ce amână...

Socoteala „despre casă”…. Georgiana Lobonţ mai bagă o fisă! De ce amână artista mutarea în noua locuinţă: ”Eu chiar n-am știut…”

62
0

Georgiana Lobonț își contruiește casa visurilor sale, însă dacă spera ca în acest an să facă sărbătorile de iarnă în noua locuință, planurile i-au fost date peste cap! Motivul pentru care artista amână mutarea în noua casă. Ce s-a întâmplat!

RECLAMĂ

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au început în urmă cu ceva timp lucrările la casa visurilor lor. Noua locuință va fi o vilă spectaculoasă, după cum au arată fotografiile proiectului, însă din păcate mutarea nu va avea loc prea curând.Georgiana Lobonț și soțul ei amână mutarea în noua casă! Planurile i-au fost date peste cap

Artista și partenerul ei au sperat că în acest an vor face Crăciunul în locuința pe care și-au dorit-o toată viața, însă din păcate acest lucru nu se va mai întâmpla. Georgiana Lobonț a stat de vorbă cu noi, și în exclusivitate pentru Spynews.ro, a dezvăluit de amână mutarea în casa mult dorită.

Cântăreața spune că într-adevăr casa va fi superbă, însă nu au crezut vreodată că e atât de greu să se construiască o casă. Georgiana Lobonț ne-a declarat că ei și soțului ei îi este foarte greu să gestioneze lucrările, căci sunt plecați mai tot timpul, însă sunt și foarte multe de făcut, iar timpul rămas până la Crăciun e destul de mic. Mai mult de atât, cântăreața ne-a spus că au mai avut parte și de peripeții cu oamenii care se ocupă de casă și care i-au mai și încurcat.

Toate astea la un loc amână mutarea artistei în noua casă, însă speră că anul viitor, de Crăciun, să facă sărbătorile în locuința cea nouă.

”Chiar e superbă, dar oameni buni, eu chiar n-am știut ce înseamnă să-ți construiești o casă. E foarte, foarte greu. Mai ales că noi nu suntem acasă și apelăm la oamenii care sunt de specialitate să ne ajute. Mai dăm și de oameni care uneori ne mai încurcă și e cam greu. Speram să ne mutăm anul acesta de Crăciun, dar lucrările sunt în derulare și nu se finalizează până de Crăciun, dar sper ca anul viitor de Crăciun să mă mut la noua casa”, a spus Georgiana Lobonț, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Georgiana Lobonț, implicată cu idei în ceea ce privește locuința

Cu toate că nu e prezentă pe șantier, Georgiana Lobonț spune că e foarte implicată în tot ceea ce ține de construcția casei. Ne-a declarat că atât ea, cât și soțul ei, au multe idei în ceea ce privește felul cum va arăta locuința și țin foarte mult la proiectul inițial. Au însă oameni de încredere în care își pun baza și abia așteaptă să vadă rezultatul.

”Și eu și Rareș suntem implicați, avem amândoi idei, avem un proiect după care ne ghidăm, oamenii cu care noi colaborăm au încredere în amândoi și ne sună ba pe mine, ba pe el, în funcție de cum răspundem la telefon. Mai întârzie cu geamurile, cu astea, și e cam greu”, a mai zis ea.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/socoteala-despre-casa-georgiana-lobont-mai-baga-o-fisa-de-ce-amana-artista-mutarea-in-noua-locuinta-eu-chiar-nam-stiut-video-341268.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO tânără de 36 de ani din Gorj este dată dispărută, după ce a participat la cursuri de yoga în aer liber și nu a mai revenit acasă
Articolul următorOlguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, au împlinit 10 ani de când s-au cunoscut. Ce declarație emoționantă i-a făcut artista tatălui fetițelor ei