Acasă Monden Adi de la Vâlcea, declarații siropoase pentru soția lui. Artistul e convins...

Adi de la Vâlcea, declarații siropoase pentru soția lui. Artistul e convins că mama copiilor săi îi este suflet pereche

106
0

Adi de la Vâlcea este convins că soția îi este suflet pereche. Artistul spune că și-a găsit liniștea și împreună au trecut peste toate momentele dificile care au avut loc de-a lungul anilor. Adi de la Vâlcea și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă a României. Odată cu trecerea anilor relația lor a devenit tot mai puternică.

RECLAMĂ

Adi de la Vâlcea, cea mai frumoasă declarație pentru soția lui

O cunoaște de mai bine de trei decenii, iar de atunci viața lui s-a schimbat radical. Adi de la Vâlcea și soția lui, Cristina, nu au uitat nici acum de gesturile de tandrețe, deși au o relație de ani buni de zile.„Trebuie îți găsești jumătatea. Mulți oameni se căsătoresc și apoi se despart pentru că un dinte pe aici nu s-a legat. Nu era jumătatea. Au crezut că este. Eu acum sunt convins că jumătatea mea este Cristina. Noi și acum, la 50 de ani, noi mergem de mână oriunde, eu îmi arăt dragostea față de ea oriunde merg. Noi glumim foarte mult. Numai când ești fericit glumești. Când nu ești fericit nu îți arde de glume. Asta faci doar când e totul bine. Pentru mine e o dovadă de bărbăție să arăți că îți iubești soția. Ea se simte protejată. Femeia îți dă ție putere ca bărbat, dar și tu ei. Dacă vrea, femeia poate să îți ia puterea ta.”, a declarat Adi de la Vâlcea în cadrul podcastului Vorbe Pline.

Adi de la Vâlcea se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci are o familie înțelegătoare și se bucură de susținerea soției care, de-a lungul anilor, s-a învățat cu programul încărcat al cântărețului.

Adi de la Vâlcea a avut o copilărie săracă

În prezent este unul dintre cei mai cunoscuți artiști, dar a avut o copilărie săracă. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă pentru Antena Stars, Adi de la Vâlcea și-a deschis sufletul și s-a reîntors în timp pentru a povesti lumii întregi de unde a pornit și unde a ajuns.

”Eu când eram mic îmi vedeam casa copilăriei mare, cu toate că dormeam de-a latul. Eu nu m-am văzut niciodată sărac, cu toate că era foarte sărac. Pentru că toți de acolo eram săraci, acum îmi dau seama ce difereanță este. Și curtea, mi se părea că puteam juca fotbal acolo, dar nu cred că era mai mare de 150 mp”, a spus Adi de la Vâlcea într-un interviu pentru ”Star Matinal”.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/adi-de-la-valcea-declaratii-siropoase-pentru-sotia-lui-artistul-e-convins-ca-mama-copiilor-sai-ii-este-suflet-pereche-341273.html

RECLAMĂ
Articolul precedentJudecătoarea care se droga cu mafioții, decizie de ultimă oră / Cine sunt infractorii celebri din anturajul ei!
Articolul următorBăiatul care a ucis-o pe Melis, adolescenta de 14 ani din Craiova, a fost condamnat la închisoare. Sentința este definitivă