Acasă Monden Ana Maria și Marian Mexicanu s-au căsătorit, cei doi și-au creștinat si...

Ana Maria și Marian Mexicanu s-au căsătorit, cei doi și-au creștinat si fetița

57
0

Dublu eveniment în familia lui Marian Mexicanu. Astăzi, 20 septembrie, artistul și femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste au ajuns în fața altarului și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. De asemenea, tot în această zi, Ana Maria și Marian Mexicanu și-au botezat fiica.Emoții mari pentru Marian Mexicanu și soția lui, Ana Maria. Cei doi îndrăgostiți au devenit astăzi soț și soție și în fața lui Dumnezeu și au botezat-o pe micuța lor, Miriam.

RECLAMĂ

Ana Maria și Marian Mexicanu s-au căsătorit

În ziua în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și și-au creștinat fetița, Ana Maria și Marian Mexicanu au radiat de fericire.

În timp ce mirele a optat pentru un costum extrem de elegant, mireasa lui a ales să îmbrace o rochie albă, prețioasă, cu un decolteu amețitor și care îi punea în evidență formele, iar pe cap a purtat o diademă.

Cu aproximativ două luni în urmă, atunci când au fost prezenți în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena Stars, Marian Mexicanu declara că el și soția lui își doresc un eveniment restrâns, o nuntă tradițional românească.

„O să fie un eveniment micuț, elegant și de bun gust (…) Vor fi 300 de invitați. Asta înseamnă pentru noi un eveniment micuț. Ne-am limitat la 300 ca să fie ceva micuț (…) Facem totul românește, tradițional, nu suntem prieteni cu snobismul, nu, departe de noi, facem o nuntă românească. Am ales o locație superbă. Pentru mine, este cea mai frumoasă locație, de aceea am și ales-o”, a declarat Marian Mexicanu cu ceva vreme în urmă.

Marian Mexicanu s-a confruntat cu probleme grave de sănătate

Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt cei care știu că Marian Mexicanu s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu seriose probleme de sănătate.

Invitat în emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, artistul a spus că are probleme cu spatele din cauza greuțății acordeonului.

”El are 15 kg, l-am luat în brațe, după două ore, îl simt de 30 de kg. Eu nu trăiesc fără medicamente de durere. Iau 2 medicamente pe seară ca să pot să o duc la bun sfârșit, pentru că îmi apasă pe cervicală și la un moment dat mă uit la mireasă și nu mai văd mireasa.”, a declarat artistul.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/ana-maria-si-marian-mexicanu-sau-casatorit-tot-astazi-20-septembrie-cei-doi-siau-crestinat-fetita-foto-341042.html

RECLAMĂ
Articolul precedentVezi acum aici un super show LIVE marca Cornel Cojocaru si Nicu Troncea
Articolul următorLily, o tânără din Vietnam, a rămas șocată de ce a văzut într-un restaurant din București: „Româncele trebuie iubite mai mult!”