Acasă Monden Cum a ajuns Culiță Sterp să plătească 320 de euro pentru o...

Cum a ajuns Culiță Sterp să plătească 320 de euro pentru o apă. Artistul a rămas uluit când a văzut că a rămas fără 1,600 RON

182
0

Peste 1.600 de RON. Atât a plătit Culiță Sterp pentru o apă, la un tonomat. Artistul a rămas uluit când a văzut că i-au fost retrași din cont 320 de euro pentru o sticlă de apă care ar fi trebuit să coste cel mult 2 euro.Culiță Sterp este activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața lui. Recent, artistul a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută în momentul în care a vrut să își cumpere o apă. În loc de câțiva euro, l-a costat câteva sute.

RECLAMĂ

Culiță Sterp a plătit 320 de euro pentru o apă

Culiță Sterp a plătit peste 1.600 de RON pentru o apă, la un tonomat. Celebrul artist a povestit întreaga întâmplare pe TikTok.

„Ca să vedeți și voi ce s-a întâmplat… 320 de euro mi-au luat de pe card, uite tranzacția”, a mărturisit Culiță Sterp fanilor.

După cum povestește chiar artistul, tonomatul pe care încerca să îl folosească avea setat prețil pentru produsul pe care cântărețul voia să îl cumpere la nici mai mult, nici mai puțin de 320 de euro. Deși a văzut cât costa, Culiță Sterp a apropiat cardul și a rămas rapid fără bani, dar și fără apă, căci nu a primit produsul.

„Ce facem acum? Cum le iau banii înapoi?” a spus artistul.

Ulterior, în comentarii, Culiță Sterp a dezvăluit că a reușit să își recupereze banii.

„Gata am recuperat banii mi i-au băgat înapoi pe card, oameni corecți dom’le ”, a fost mesajul transmis de artist.

Ce relație are Daniela Iliescu cu familia lui Culiță Sterp
Într-un video pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, Daniela Iliescu a vorbit despre relația cu rudele lui Culiță Sterp, soțul ei. La acel moment, soția artistului a recunoscut că nu are o relațe foarte apropiată cu familia iubitului ei, Culiță Sterp, însă spune că îi apreciază și că îi iubește.
„O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. (…)Noi avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și cică nu ne suportăm, nu este vorba despre asta absolut deloc, doar că da, nu suntem super apropiați și mi se pare că este absolut în regulă, nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.”, a spus Daniela Iliescu.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cum-a-ajuns-culita-sterp-sa-plateasca-320-de-euro-pentru-o-apa-artistul-a-ramas-uluit-cand-a-vazut-ca-a-ramas-fara-1600-ron-video-340875.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0aO0BaLck8q-a7C36WQknLLrTKW2CQrIL983rjsyV8TqP3dhP9pGN26kQ_aem_U6KDixKErNb_lnZWlH1JCA

RECLAMĂ
Articolul precedentHoroscop: Nativii Rac vor depăși, în sfârșit, niște bariere emoționale
Articolul următorCristi Borcea, afectat puternic de moartea lui Gigi Mulţescu! Cum a fost surprins lângă sicriul fostului fotbalist şi antrenor