Acasă Monden Ce facultate are, de fapt, Roxana Nemeș. Care sunt locurile de muncă...

Ce facultate are, de fapt, Roxana Nemeș. Care sunt locurile de muncă pe care le-a avut artista înainte de a urca pe scena muzicală.

128
0

Câte clase și ce studii are, de fapt, concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. Unde a învățat și care este meseria de bază a fostei participante de la Survivor România și Bravo, ai stil! Celebrities.

RECLAMĂ

Ce facultate are, de fapt, Roxana Nemeș. Care sunt locurile de muncă pe care le-a avut artista înainte de a urca pe scena muzicală

Roxana Nemeș s-a născut în urmă cu mai bine de 33 de ani în Târgu-Mureș, acolo unde de mică a fost în lumina reflectoarelor. Frumoasa șatenă a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și a făcut 7 ani balet, până la 15 ani.

Potrivit cancan.ro, cântăreața este absolventă a Școlii de Modeling Costin Mărculescu, dorindu-și să se dezvolte pe mai multe paliere.

A activat în trupa dance din orașul natal intitulată Intens și a cântat o perioadă în localitate, dar și în alte orașe din România. A devenit cunoscută odată cu apariția în rubrica Fata de la pagina 3 și traiectoria vieții i s-a schimbat.

Cântăreața a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din Târgu Mureș și o perioadă a lucrat alături de părinții săi într-o companie multilevel marketing. De asemenea, vedeta a participat la un concurs de frumusețe și a câștigat titlul de Miss Popularitate.

Mai mult decât atât, Roxana Nemeș a lucrat pe poziția de hostess, chiar dacă meseria sa de bază este cea de jurnalistă. Apoi, artista a fost PR la Bamboo și a colaborat cu mai multe agenții de modeling din București.

Roxana Nemeș, de la jurnalism la muzică

Roxana Nemeș a bifat de-a lungul timpul numeroase apariții în diverse videoclipuri ale unor artiști renumiți. Unul dintre cele mai cunoscute este al trupei Activ, Lucruri simple, piesă care a fost lansată în 2007.

Concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a început ulterior o carieră solo, fiind manageriată de Radu Groza, cu care a avut și o relație sentimentală. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câțiva ani.În momentul de față, artista este căsătorită cu Călin Hagima, un om de afaceri care este mai mare decât frumoasa șatenă cu 11 ani.

sursa: https://www.fanatik.ro/cate-clase-si-ce-studii-are-de-fapt-roxana-nemes-unde-a-invatat-si-care-este-meseria-ei-de-baza-20223438?utm_medium=Social&utm_campaign=ECBF&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3BAX9UZnMAuk98SnCgyMJXnQGGtyUGiAWYClTQRNeed19VpRC7bkdCFbY_aem_-7TvokPU3xNnDWuHz0yqrg#Echobox=1726223897

RECLAMĂ
Articolul precedentGiovanni Becali, atac nemilos la adresa lui Cristi Chivu și Vlad Chiricheș. Cu ce au greșit cei doi fundași. „S-a comportat ca un trădător”.
Articolul următorTatăl Denisei Răducu a ajuns la capătul puterilor! Emilian Răducu se confruntă cu probleme grave