Acasă Life Style Cum arată Thalia în costum de baie la cincizeci și doi de...

Cum arată Thalia în costum de baie la cincizeci și doi de ani. „Atâtea filtre încât i-a dispărut buricul”

194
0
Mexican superstar Thalia gets kissed by fan at husband Tommy Mottola's Walk of Fame Ceremony and steals the show! Pictured: Thalia,Ariadna Thalia Sodi Miranda,Image: 476084171, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Thalia,Ariadna Thalia Sodi Miranda

Thalia a împlinit 52 de ani în urmă cu câteva luni, iar recent s-a pozat in costum de baie. Thalia, cunoscută ca fostă regină a telenovelelor, arată la fel ca în perioada în care a jucat în serialele „Sărmana Maria” sau „Marimar”.

RECLAMĂ

Chipul ei fără riduri și corpul subțire și perfect tonifiat o fac pe Thalia o prezență pe care nu poți să o ratezi.

Cum arată Thalia în costum de baie la cincizeci și doi de ani

Actriță și cântăreață de succes, ea s-a implicat și în afaceri în industria frumuseții, având propria linie de produse cosmetice. Pentru a-și promova brandul într-un mod eficient, ea a ales să se fotografieze pe o terasă, purtând un costum de baie, ochelari de soare și un prosop pe cap, având în mână o ceașcă de cafea. Aceste imagini au atras atenția și au creat un impact puternic.Aspectul ideal pentru plajă, completat de bijuterii strălucitoare, a armonizat perfect cu cerceii strălucitori și zâmbetul alb și atrăgător al artistei. Thalia poate să se bucure în continuare de un abdomen plat cu mușchi bine definiți și o talie demnă de un fotomodel. În plus, este plină de tonus, mereu zâmbitoare și plină de energie.Nu toate persoanele au fost impresionate de modul în care Thalia s-a prezentat în diferite situații. Unii au sugerat că a folosit prea multe filtre și retușuri. „Doamne, a folosit atât de multe filtre încât i-a făcut buricul să dispară”, au comentat mai mulți dintre cei care o urmăresc.

Thalia, o poveste de dragoste veșnică

În calitatea sa de CEO al uneia dintre cele mai cunoscute companii internaționale muzicale, Sony Music, Tommy Mottola este cel care a lansat nume celebre, precum Celine Dion sau Mariah Carey și a lucrat cu alți mari artiști, precum Jennifer Lopez, Shakira sau chiar Michael Jackson.

Înainte de relația cu Thalia, Tommy Mottola a mai fost căsătorit de trei ori, inclusiv cu Mariah Carey de care a divorțat după doar patru ani de căsnicie.

Mariajul cu Thalia pare însă sortit să dureze, cu toate că la începutul relației lor nici unul, nici celălalt nu se vedeau împreună.

La vremea aceea, Thalia considera că diferența de vârstă, de 22 de ani și cei doi copii ai mogulului sunt o piedică serioasă în calea unei relații, în vreme ce Mottola gândea că nici nu se pune problema ca tânăra și celebra actriță să fie cu el.

Cu toate acestea, un prieten comun, cunoscutul cântăreț Emilio Estefan le-a prezis din start că sunt o pereche perfectă, iar cuvintele lui s-au împlinit în  anul 2000. În iarna acelui an, Thalia și Tommy Mottola și-au unit destinele, în cadrul unei nunți fastuoase.

Astăzi, cuplul are doi copii minunați, pe Sabrina Sakae și Matthew Alejandro, de 13 și respectiv 9 ani, iar frumoasa familie locuiește în New York.

Recent, Thalia s-a pozat în costum de baie ventru a-și promova noua gamă de produse cosmetice.

sursa: https://www.bzi.ro/cum-arata-thalia-in-costum-de-baie-la-cincizeci-si-doi-de-ani-atatea-filtre-incat-i-a-disparut-buricul-4826132?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0MqS_cjCl09tcX2ifUXMOngu0Ayeo4SZ3UytSBZuIWuE06TzmTPRMSkxM_aem_CtlDpzoJU1d1uiFrHt7yLg#goog_rewarded

RECLAMĂ
Articolul precedentSorin Cârțu nu s-a abținut și i-a transmis un mesaj clar lui Costel Gâlcă după transferul lui Alexandru Cicâldău
Articolul următorRomina Gingașu a făcut un pact cu soțul ei, moștenitorul Ferrari. Când s-au căsătorit de fapt