Acasă STIRI SPORTIVE Sorin Cârțu ar fi vrut la Universitatea Craiova un jucător de la...

Sorin Cârțu ar fi vrut la Universitatea Craiova un jucător de la FCSB: ”Mi-ar fi plăcut”

143
0

Daniel Bîrligea (24 de ani) a fost cumpărat de FCSB de la CFR Cluj pentru două milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer.

RECLAMĂ

Înainte de a ajunge în curtea ”roș-albaștrilor”, vârful a mai fost dorit de Rapid București, care era în căutarea unui jucător pe această poziție după vânzarea lui Albion Rrahmani (23 de ani).

Însă, Bîrligea, în opinia unui fost oficial de club din SuperLigă, s-ar fi potrivit excelent și la Universitatea Craiova. 

Sorin Cârțu: ”Dacă s-ar fi putut să vina Daniel Bîrligea la Craiova, mi-ar fi plăcut”

Sorin Cârțu (68 de ani), fostul președinte al Universității Craiova, a mărturisit că și-ar fi dorit ca Daniel Bîrligea să nu semneze cu FCSB și să ajungă în Bănie în locul lui Jovo Lukic (25 de ani). 

De asemenea, fostul oficial al grupării oltene a spus că trupa ”roș-albastră”, prin aducerea lui Bîrligea, s-a întărit și că a devenit o echipă și mai puternică în SuperLiga. 

”FCSB s-a întărit cu Bîrligea. Mie îmi place Bîrligea, e un atacant bun din România. Dacă s-ar fi putut să vina la Craiova în locul bosniacului (n.r. Jovo Lukic), mi-ar fi plăcut. Și acum ar fi trebuit să vină Bîrligea la națională”, a spus Cârțu, la emisiunea Digi Sport Special. 

După ce Daniel Bîrligea a ales să semneze cu FCSB, Universitatea Craiova l-a adus pe poziția de atacant pe Jovo Lukic (25 de ani) de la Borac Banja Luka pentru 400.000 de euro.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/sorin-cartu-ar-fi-vrut-la-universitatea-craiova-un-jucator-de-la-fcsb-mi-ar-fi-placut-3161309

RECLAMĂ
Articolul precedentUn artist cunoscut de muzică populară a murit subit! S-a stins din viață la doar 49 de ani
Articolul următorGigi Becali nu-l iartă pe Dan Șucu! L-a sunat pe Mihai Rotaru înainte să-l transfere pe Cicâldău: ce i-a transmis