Acasă STIRI SPORTIVE Prunea nu mai are niciun dubiu despre Mitriță! L-a descris în două...

Prunea nu mai are niciun dubiu despre Mitriță! L-a descris în două cuvinte, după ce a revenit cu gol la națională

182
0

România a învins-o pe Lituaniascor 3-1, în cadrul etapei secunde din noul sezon de Liga Națiunilor.

RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a deblocat tabela în debutul meciului, însă oaspeții au egalat prin Kucys în minutul 34. Introduși pe teren în minutul 70 de către Mircea Lucescu, Ianis Hagi și Alex Mitriță au decis soarta meciului.

”Prințul” a obținut un penalty, transformat de Răzvan Marin în minutul 87, în timp ce ”Piticul”, așa cum este poreclit de Gică Craioveanu, a stabilit scorul final prin reușita din minutul 90+2. Imediat după ce a înscris, Mitriță s-a dus direct la ”Il Luce”, pe care l-a îmbrățișat, în semn de mulțumire pentru faptul că l-a readus în circuitul echipei naționale.

Florin Prunea, despre Alex Mitriță: ”Fotbalist adevărat!”

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, Florin Prunea a vorbit despre realizarea lui Mitriță, care a înscris din nou, după trei ani, pentru echipa națională. Ultimul gol al acestuia la națională fusese înscris tocmai în noiembrie 2021, la un meci cu Armenia, scor 1-0, din preliminariile pentru CM 2022.Fostul internațional a declarat că Mitriță s-a comportat ca un ”fotbalist adevărat”, în sensul că și-a pus amprenta imediat asupra jocului, după ce antrenorul a decis să mizeze pe el.

”Mitriță este un jucător de valoare. Jucătorii de valoare au personalitate, au și momente în care mai greșesc. Important e că fotbaliștii adevărați răspund pe teren, iar Mitriță asta a făcut în seara asta. A răsplătit discursul pe care Mircea Lucescu l-a avut la adresa lui, dar și a lui Ianis Hagi. Înseamnă că Lucescu a avut dreptate, jucătorii te răsplătesc”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Mitriță, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • trei goluri în 19 selecții are jucătorul Craiovei la națională.

Reacția lui Alexandru Mitriță

„Mândrie, fericire, asta înseamnă pentru mine golul. Sunt foarte bucuros că am revenit, dar cel mai important e că am câștigat.

Trebuia să îl răsplătesc cu ceva, îi mulțumesc că a avut încredere în mine, chiar dacă în ultima perioadă s-au vorbit multe chestii negative despre mine. Dânsul a avut încredere în mine, e o onoare să lucrăm împreună”, a declarat Mitriță, la flash-interviu.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/prunea-nu-mai-are-niciun-dubiu-despre-mitrita-l-a-descris-in-doua-cuvinte-dupa-ce-a-revenit-cu-gol-la-nationala-3160045

RECLAMĂ
Articolul precedentMircea Lucescu: ”Ce le-am spus rămâne între mine și ei”
Articolul următorMihai Rotaru l-a ”înțepat” pe Edi Iordănescu, după ce Alex Mitriță a revenit la națională