Acasă STIRI SPORTIVE Răsturnare de situație! Giovanni Becali: „Cicâldău semnează cu Craiova! Rotaru îl cumpără...

Răsturnare de situație! Giovanni Becali: „Cicâldău semnează cu Craiova! Rotaru îl cumpără definitiv!”

133
0

Alexandru Cicâldău revine în cele din urmă în SuperLiga. Jucătorul de 27 de ani va juca din nou în România și este aproape să semneze cu Universitatea Craiova.

RECLAMĂ

Revenit la Galatasaray după împrumutul la Konyaspor, Alexandru Cicâldău nu va continua la campioana Turciei, care l-a anunțat că nu face parte din planurile echipei pentru acest sezon. Fotbalistul va reveni în campionatul României, iar prima variantă este Universitatea Craiova.

UPDATE: Giovanni Becali anunță că Alex Cicâldău va ajunge la Universitatea Craiova

Deși luni dimineață era dat ca transferat la Petrolul Ploiești, după un acord de principiu între turcii de la Petrolul și cei din conducerea clubului Galatasaray, se pare că Alex Cicâldău va reveni în cele din urmă la Universitatea Craiova. Giovanni Becali a făcut dezvăluiri de ultimă oră în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

„Va veni cu un avion privat în România, dar va fi numai jucătorul Craiovei. În cazul în care ultimele detalii între Craiova și Galatasaray nu se rezolvă, rămâne la Galata să își ia contractul plin pe care îl are acolo.

Noi am schimbat în ultimul moment crezând că Craiova e echipa care poate să ajungă în cupele europene, pe când la Petrolul se pot întâmpla multe, bune sau rele, dar în special ne-am ferit de cele rele.

podium. Asta e meseria noastră, să găsim cel mai bun loc pentru jucător. Să aibă o siguranță a contractului. Prima grijă a unui manager este să îi facă contractul jucătorului în așa fel încât să fie plătit.

După că joacă, că nu joacă, poți să mai comentezi cu directorul sportiv, cu un scouter, dar nu poți să comentezi direct cu un antrenor că de ce nu joacă jucătorul meu”, a spus Giovanni Becali.

Giovanni Becali: „Craiova trebuie să îl cumpere acum, o opțiune de cumpărare”

Ce să le fac eu celor de la Petrolul? Musi mai are două salarii de luat. Eu nu pot să merg pe ghici, la cineva care se laudă că va fi proprietarul echipei. Jucătorul a plecat de la Craiova și revine la Craiova, acolo unde îl cunosc toți. Și Cicâldău a avut un cuvânt, și domnul Rotaru. Mai trebuie să fie puse la punct ultimele detalii. Craiova trebuie să îl cumpere acum, o opțiune de cumpărare. Nu se mai întâmplă nimic! Dacă ipotetic nu merge la Universitatea Craiova, va rămâne la Galatasaray!

De la FCSB nu m-a chemat nimeni, de obicei mă chema Gigi. În primul an la Craiova, Cicâldău va primi in primul an salariul complet pe care il avea la Galatasaray. În următorul an vor participa ambele echipe, iar jucătorul poate renunța și el la ceva bani”, a declarat Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA.

RECLAMĂ
Articolul precedentSituația lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray este una clară, iar fotbalistul român trebuie să își găsească echipă unde să joace. Tricolorul este aproape de o revenire în SuperLiga României.
Articolul următorUniversitatea Craiova pregătește transferul unui portar