Acasă Monden Cine este sexy interpreta din Târgu Jiu care și-a sărbătorit ziua de...

Cine este sexy interpreta din Târgu Jiu care și-a sărbătorit ziua de naștere într-o locație de fițe din Craiova!

331
0

Cine este sexy interpreta din Târgu Jiu care și-a sărbătorit ziua de naștere într-o locație de fițe din Craiova! Cât au costat sandalele purtate de interpretă la acest eveniment!

RECLAMĂ

Loredana Șotea, sexy interpreta de muzică de petrecere, originară din Târgu Jiu, a împlinit la începutul lunii iulie frumoasa vârstă de 22 de ani.

La această vârstă interpreta are cam tot ce își dorește: faimă, bani și iubire.

Loredana a ales ca și locație pentru sărbătorirea zilei de naștere un restaurant de fițe din Craiova unde se organizează numai evenimente de lux.

Pentru acest eveniment unic din viața ei, Loredana a încălțat niște sandale produse de cunoscuta casă de modă Saint Laurent iar prețul lor conform site-urilor de specialitate este de 5.750 de lei.

sursa:https://www.gorjonline.ro/cine-este-sexy-interpreta-din-targu-jiu-care-si-a-sarbatorit-ziua-de-nastere-intr-o-locatie-de-fite-din-craiova-cat-au-costat-sandalele-purtate-de-interpreta-la-acest-eveniment/

RECLAMĂ
Articolul precedentLora și Ionuț Ghenu au decis data nunții. O amână de patru ani, dar nu mai pierd vremea: „Ne liniștim si noi…”
Articolul următorPrimar din Gorj, candidat la parlamentare? „Mi-au propus locul 1 la deputați!”