Acasă Monden Câți bani face Lidia Buble doar din muzică! Artista nu are de...

Câți bani face Lidia Buble doar din muzică! Artista nu are de ce să se plângă

340
0

Lidia Buble e în industria muzicală de ani de zile, iar câștigurile cântăreței nu sunt deloc mici. Artista face bani frumoși din pasiunea sa, iar noi am aflat și cât a încasat în anii trecuți din cântat. Vedeta nu are angajați în firma ei, ci este pe cont propriu!Lidia Buble s-a remarcat întotdeauna ca fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Ea se află în industria muzicală de ani de zile și a scos hit-uri pe bandă rulantă, ceea ce i-a adus și foarte multe câștiguri.

RECLAMĂ

Am aflat câți bani face Lidia Buble din muzică

Cântăreața face bani frumoși din pasiunea ei, are foarte multe concerte anual, însă astea nu sunt singurele câștiguri pe care interpreta le are, căci în afară de muzică, de concerte, aceasta are și foarte multe campanii de publicitate pe rețelele de socializare acolo unde are o comunitate mare de fani.

Am aflat câți bani a făcut artista din muzică anul trecut, iar suma nu e deloc una mică. Cifra de afaceri pe anul 2023 a artistei Lidiei Buble, în firma pe care aceasta o deține, este de 891.583 de lei. Făcând o comparație cu anul 2022, anul 2023 se pare că a fost mult mai bun pentru Lidia Buble, asta deoarece în 2022 artista a avut o cifră de afaceri de 693.954 de lei.

Ei bine, totuși nici anul 2022 nu a fost unul rău pentru artistă, deoarece dacă stăm să urmărim cifrele de un an în urmă, în 2021, când încă era pandemie, cifra de afaceri a artistei a fost de doar 297.799.

Fără doar și poate, cel mai prost an din punct de vedere al câștigurilor a fost 2020, anul în care pandemia a devastat toată lumea. Atunci suma încasată de cântăreață din muzică a fost de doar 156.297, asta pentru că artiștilor li s-a interzis să mai aibă concerte și bineînțeles că au avut mult de pierdut.

Lidia Buble a vorbit despre momentele dificile din carieră

Viața de artist nu e deloc una ușoară, iar cântăreața a vorbit pentru Antena Stars și despre momentele mai puțin plăcute din carieră. Cântăreața a dezvăluit că abia atunci când a început să apară la televizor și să devină persoană publică au început să apară și criticile, iar cele mai multe făcând referire la nasul ei.

Vedeta spune că niciodată nu a fost deranjată de forma nasului ei și nu are niciun motiv să se opereze, doar pentru că haterii îi spun asta și o ”atacă” tot timpul.

„Mai nou îmi spuneau că mă uit strâmb. Ei chiar nu văd puțin mai departe de un nas?! Da, ok, știu că e puțin mai proeminent, dar mie mi se pare că mă face mai frumoasă. Face parte din mine, nu-l privesc ca pe un defect, și am încercat cumva în ani să-l transform și pentru public în a fi un atu. Acum nu mai privesc ca fiind un defect.”, spunea Lidia Buble.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/cati-bani-face-lidia-buble-doar-din-muzica-artista-nu-are-de-ce-sa-se-planga-338071.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDIICOT a intrat pe fir în scandalul Wiz Khalifa! Cine „pică” în cazul „fumurilor” de la „Beach, please!”
Articolul următorCare este secretul frumuseții Georgianei Lobonț. La ce apelează artista pentru a arăta impecabil după două nașteri