Acasă STIRI SPORTIVE Reacția lui Dorinel Munteanu, după acuzațiile lui Andone. ”Am înjurat, am folosit...

Reacția lui Dorinel Munteanu, după acuzațiile lui Andone. ”Am înjurat, am folosit cuvinte dure” / ”De ce se ia de mine?”

278
0

FC Botoșani a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 2-3, în prima etapă din noul sezon al SuperLigii României, iar spiritele s-au încins în finalul partidei.

RECLAMĂ

În minutul 84 al meciului, Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a fost eliminat pentru injurii la adresa arbitrului, iar la flash-interviu a criticat arbitrajul lui Cristian Moldoveanu.

Dorinel Munteanu a reacționat, după acuzațiile lui Bogdan Andone: ”Ce a spus el la ieșirea de pe teren nu poate fi reprodus”

De asemenea, Andone a susținut că Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, i-a adresat injurii lui Moldoveanu încă de la începutul jocului. Reacția lui Munteanu nu a întârziat să apară, iar antrenorul a subliniat că arbitrajul a dezavantajat ambele echipe.

Antrenorul Oțelului a explicat că el nu l-a înjurat pe arbitru, ci le-a adresat injurii persoanelor din staff-ul lui pentru că nu îi spuneau mai repede care este starea lui Cisotti, accidentat în timpul partidei.”Nu înțeleg de ce Bogdan Andone se leagă de mine. A fost un arbitraj care a dezavantajat ambele echipe. Dar el în loc să-și vadă de problemele de la echipa lui, se ia de mine.

Am avut o ieșire nervoasă, am înjurat, am folosit cuvinte dure, dar spre maseurii mei și spre preparatorul nostru fizic fiindcă nu se uitau la mine să mă anunțe care este starea lui Cisotti, care fusese lovit cu cotul în spate într-un moment în care noi eram sub presiune.

Am fost și eu avertizat, dar pentru proteste, nu fiindcă am înjurat arbitrii. Asta în condițiile în care publicul din spatele băncilor de rezerve m-a înjurat continuu. Nu sunt ușă de biserică, dar nu am înjurat arbitrajul!

Am fost cel mai suspendat antrenor din Liga 1, dar pentru gesturi, pentru proteste. Oricum, e urât din partea lui că dă într-un coleg de breaslă ca să-și ascundă astfel propriile slăbiciuni.

Păi ce a spus el la ieșirea de pe teren nu poate fi reprodus. Pe mine nu mă interesează ce zice sau ce face Bogdan Andone sau de FC Botoșani. Dar nu e normal să acuze așa un coleg.”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit gsp.ro.

Reacția lui Bogdan Andone, după 2-3 cu Oțelul. Ce a spus despre eliminarea sa

Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția supra delegării.

Un meci cu intensitate, a fost delegat un arbitru debutant, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversară.

Mereu a fost (n.r. centralul) cu fața la noi.

Îi e frică să ia decizii. Din punctul meu de vedere, total eronată această delegare, depășită de joc, încălecată de banca de rezerve a adversarilor, din punctul meu de vedere.

Vom juca peste 3 zile la Iași. Suntem singura echipă programată să joace la 3 zile. Vreau să întreb și eu de ce noi? Nu cred că vom reuși să ne recuperăm fizic.

Noi am început cu o etapă intermediară. Noi suntem proștii campionatului?

Dacă vor continua cu aceleași delegări și jucăm la 2-3 zile, înseamnă că investițiile domnului Iftime sunt în van. Atât am avut de spus”, a precizat Bogdan Andone, la finalul meciului cu Oțelul.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/reactia-lui-dorinel-munteanu-dupa-acuzatiile-lui-andone-am-injurat-am-folosit-cuvinte-dure-de-ce-se-ia-de-mine-3068501

RECLAMĂ
Articolul precedentSchimbare majoră la Universitatea Craiova. ”Vor avea parte de cele mai bune condiții”
Articolul următorBianca Drăgușanu, întâlnire de taină cu Gabi Bădălău! Au fost tare apropiați