Acasă STIRI SPORTIVE Schimbare majoră la Universitatea Craiova. ”Vor avea parte de cele mai bune...

Schimbare majoră la Universitatea Craiova. ”Vor avea parte de cele mai bune condiții”

224
0

În această vară, stadionul Universității Craiova a fost gazda unui festival, iar gazonul a avut grav de suferit și decizia luată a fost de înlocuire a lui.

RECLAMĂ

Universitatea Craiova joacă a doua partidă din noul sezon al SuperLigii pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad, echipă care a remizat 1-1 cu Rapid, în prima etapă.

Universitatea Craiova – UTA se va disputa sâmbătă, de la 18:30 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 1, pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro de către abonații Digi România.

Un nou gazon pe stadionul din Craiova

Universitatea Craiova, echipa care a obținut o remiză în prima etapă a SuperLigii, pe terenul celor de la Hermannstadt (0-0), a anunțat pe pagina oficială de Facebook a echipei că se va bucura de o nouă suprafață de joc pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Înainte de startul noului sezon din SuperLiga, conform sportpesurse.ro, mii de oameni au participat la un festival pe arena din Bănie, motiv pentru care suprafața de joc a trebuit să fie înlocuită.

Contractul dintre Primărie, administratorul arenei, și firma Sports Fields SRL valorează circa 32.000 de euro pe lună, în care intră îngrijirea gazonului și eventuala schimbare a lui dacă este cazul.

„Jucăm cu UTA Arad pe un gazon nou! Acțiunea de montare a noii suprafețe de joc a fost finalizată în această dimineață, așa că jucătorii vor avea parte de cele mai bune condiții sâmbătă, de la ora 18:30”, au declarat oltenii ieri, 15 iulie, cu cinci zile înaintea partidei cu UTA Arad.

Montarea noului gazon pe stadionul de fotbal a fost finalizată. Suprafața de joc, de 8000 de metri pătrați, este acum complet acoperită cu gazon hibrid, în timp ce lateralele terenului sunt acoperite cu gazon artificial.

Primul meci oficial pe noul gazon va avea loc sâmbătă, 20 iulie”, a postat pe Facebook primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Universitatea Craiova întâlnește UTA în cea de-a doua etapă a SuperLigii

Atât Craiova, cât și UTA au remizat în prima etapă a SuperLigii, cu Hermannstadt (0-0), respectiv Rapid (1-1).

Oltenii conduși de Costel Gâlcă s-au plâns înaintea meciului de a Sibiu de regula folosirii jucătorului u21. Oficialii Universității au înaintat federației o petiție prin care cer să nu mai folosească jucătorul u21 până la terminarea campaniei de calificare în grupele Conference League. 

  • Universitatea Craiova a făcut 5 transferuri în această vară, pe Luis Paradela, Carlos Mora, Silviu Lung Jr., Takuto Oshima și Gregorio Sierra.
  • ultima partidă dintre Craiova și UTA s-a terminat la egalitate, scor 2-2, jucată pe 20.12.2023
  • sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/universitatea-craiova-va-intalni-pe-uta-pe-un-gazon-nou-nout-3068499

RECLAMĂ
Articolul precedentTrump a fost desemnat oficial candidatul Partidului Republican la alegerile din SUA. A urcat pe scenă cu un bandaj pe urechea dreaptă
Articolul următorReacția lui Dorinel Munteanu, după acuzațiile lui Andone. ”Am înjurat, am folosit cuvinte dure” / ”De ce se ia de mine?”