Acasă Monden Nunta lui Leo de la Kuweit cu fiica lui Dan Bursuc se...

Nunta lui Leo de la Kuweit cu fiica lui Dan Bursuc se anulează / Manelistul, război total cu tata-socru

560
0

Nunta lui Leo de la Kuweit cu fiica impresarului Dan Bursuc ar fi fost anulată după ce manelistul și-a trădat socrul. Leo ar fi lipsit de la unele evenimente contractate de Bursuc iar acesta din urmă i-a declarat război total viitorului ginere.Cu o viață amoroasă plină de scandaluri, Leo de la Kuweit a avut o cumpănă și în plan profesional, după ce nu s-a prezentat la mai multe evenimente pentru care luase bani în avans. Acesta s-a cuplat, pe ascuns, cu Adriana, fiica impresarului său, Dan Bursuc. Leo i-a destăinuit lui Bursuc secretul în timp ce se aflau împreună, în SUA, pentru un eveniment privat. În plus, lăutarul a spus că intenționează s-o ia pe Adriana de soție.

RECLAMĂ

Ulterior, sora lui Leo a anunțat, pe o platformă de socializare, că nunta a fost fixată pentru data de 11 septembrie, iar legăturile Bursuc și viitorul său ginere păreau să fie mai strânse ca niciodată. Surse din industria muzicii de petrecere au declarat, pentru Spynews, că Bursuc i-ar fi plătit toate datoriile, care ar fi fost de ordinul sutelor de mii de euro. În schimb, i-ar fi cerut să fie serios și să nu mai lipsească de la niciun eveniment, mai ales că impresarul este cunoscut pentru seriozitate.

Bursuc ar urma să-i ceară despăgubiri

Cu toate acestea, după o perioadă în care părea că Leo de la Kuweit a luat-o pe un drum bun, acesta ar fi început din nou să nu onoreze unele dintre evenimentele pentru a bătut palma și a luat bani în avans. Aceste incidente l-ar fi înfuriat la culme pe tata socru, care l-ar fi anunțat că urmează să-i ceară despăgubiri.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/nunta-lui-leo-de-la-kuweit-cu-fiica-lui-dan-bursuc-se-anuleaza-manelistul-razboi-total-cu-tatasocru-338000.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPe 18 August 2024, Cristian Banateanu va concerta la “Ziua comunei Argetoaia”
Articolul următorPe 18 August 2024, Georgiana Cristea va concerta la “Ziua comunei Argetoaia”