Acasă STIRI SPORTIVE Cum au numit-o maghiarii pe Corvinul Hunedoara, după ce a spulberat vicecampioana...

Cum au numit-o maghiarii pe Corvinul Hunedoara, după ce a spulberat vicecampioana Ungariei cu 4-0

331
0

Câștigătoarea Cupei României a câștigat cu 4-0 împotriva vicecampioanei Ungariie Paksi FC, în deplasare, și este ca și calificată în turul următor din Europa League.

RECLAMĂ

Sergiu Buș a deschis scorul în minutul 9, iar hat-trick-ul semnat de Marius Lupu în minutele 45+2, 86 și 90+3 a închis tabela la 4-0 pentru divizionara secundă.

Cum au numit-o maghiarii pe Corvinul Hunedoara, după 4-0 cu Paksi FC

Presa din Ungaria a reacționat imediat după rușinea suferită de vicecampioana Paksi FC împotriva ”echipei din Vajdahunyad”. Este denumirea în maghiară pentru orașul Hunedoara.

”Echipa din Vajdahunyad a câștigat la patru goluri în prima manșă din calificările Europa League”, a fost titlul dat de publicația maghiară Nemzeti Sport.

Imediat după meci, publicația maghiară  a tras o concluzie după ce vicecampioana Ungariei a fost spulberată de echipa care a încheiat sezonul precedent pe locul trei în Liga 2 din România.

”S-a terminat! Nimeni nu se aștepta la asta. Paks a suferit o înfrângere la patru goluri diferență pe teren propriu împotriva echipei de ligă secundă din România. Surpriză!”, au scris ungurii.

sursa:https://www.sport.ro/europa-league/cum-au-numit-o-maghiarii-pe-corvinul-hunedoara-dupa-ce-a-spulberat-vicecampioana-ungariei-cu-4-0.html?utm_source=digisport.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=cross

RECLAMĂ
Articolul precedentRaed Arafat face apel la români: Să nu iasă afară între orele 11:00 și 18:00, în zilele cu Cod roșu de caniculă
Articolul următorCifrele transferului lui Bauza la Baniyas în Emiratele Arabe Unite! Lovitură financiară pentru Mititelu.