Acasă Monden „Au intervenit niște băiețași…”. Florin Salam, intimidat după scandalul cu Bogdan de...

„Au intervenit niște băiețași…”. Florin Salam, intimidat după scandalul cu Bogdan de la Ploiești? De ce ar fi făcut pace cu manelistul

304
0

În urmă cu două zile, Florin Salam spunea că nu are nimic cu Bogdan de la Ploiești, despre care povestea că l-a luat pe lângă el pentru a deveni cunoscut. În același live în care a vorbit despre cum a făcut pace cu Dan Bursuc, „Regele manelelor” mai declara că a învățat de la Bogdan de la Ploiești cum stă treaba cu strategiile de marketing, dând de înțeles că scandalul nu ar fi fost real.Scandalul de zilele trecute dintre Florin Salam și Bogdan de la Ploiești i-a împărțit pe internauți în două tabere. În timp ce unii sunt de părere că „Regele manelelor” a procedat corect, căci este văzut ca „șeful României”, alții sunt de partea lui Bogdan de la Ploiești, spunând că Florin Salam s-a mai certat și cu alți colegi de breaslă în trecut.

RECLAMĂ

Ei bine, ceea ce abia acum pare că iese la iveală constă în faptul că, de fapt, Florin Salam ar fi fost avertizat să nu se mai lege de Bogdan de la Ploiești.

Florin Salam ar fi fost amenințat, după ce s-a întâmplat la nunta de acum câteva zile

În mediul online, în special pe TikTok, s-a zvonit, mai ales începând de ieri, că Florin Salam nu ar fi făcut pace cu Bogdan de la Ploiești din proprie inițiativă, ci ar fi fost forțat de împrejurări. Mai exact, se crede că „Regele manelelor” ar fi fost amenințat de oameni influenți, apropiați lui Bogdan de la Ploiești, care l-ar fi sfătuit să nu vorbească urât la adresa manelistului.

„Și-a cerut Florin Salam scuze că l-a înjurat pe omul ăsta, pe el, l-a înjurat de familie (…) Și-a dat seama că a greșit (…) Și-a dat seama că a greșit, au intervenit mai mulți băiețași care au zis: „Stop, stai cuminte că îți dau capace ca la fraieri”. L-a amenințat lumea că a văzut că a vorbit urât”, a declarat Alberto Sicilianu, un bărbat care spune că știe mai multe despre scandalul dintre Florin Salam și Bogdan de la Ploiești, pe TikTok.

Manelistul a dat de înțeles că a fost doar o strategie de marketing
Mai în glumă, mai în serios, Florin Salam declara că nu are nimic de împărțit cu Bogdan de la Ploiești, căci scandalul de la nuntă ar fi fost, de fapt, o strategie de marketing, făcând referire la momentele dese în care manelistul și iubita lui, Cristina Pucean, anunțau că se despart, ca mai apoi să se afișeze împreună din nou.
„Bogdan de la Ploiești, nu ne referim la tine, nu. Cu tine a fost o strategie cum m-ai învățat tu pentru marketing”, a declarat Florin Salam, într-un live făcut împreună cu Dan Bursuc.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/au-intervenit-niste-baietasi-florin-salam-intimidat-dupa-scandalul-cu-bogdan-de-la-ploiesti-de-ce-ar-fi-facut-pace-cu-manelistul-337630.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCine este SEXY-interpreta care s-a simțit ca în RAI la o pensiune din Gorj. Ulterior a fost cerută în căsătorie!
Articolul următorVrei să ai un bronz perfect în această vară? Sfaturi și trucuri pe care suntem siguri că nu le știai!