Acasă Monden „A devenit cool să fii ateu” Ce părere are Dragoș Bucur despre...

„A devenit cool să fii ateu” Ce părere are Dragoș Bucur despre credința soției sale? Juratul a spus-o fără rețineri –

448
0

Ce părere are Dragoș Bucur despre credința soției sale? Juratul a spus-o fără rețineriDragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o viață plăcută lui Dumnezeu și încearcă, pe cât posibil, să popularizeze dragoste față de divinitate în rândul oamenilor. Dacă fosta solistă a trupei Hi-Q a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, soțul său încă se mai află pe micile ecrane, bucurându-și telespectatorii cu prezența sa.În cadrul unui interviu recent, Dragoș Bucur a vorbit despre credință și despre cât de importantă este pentru familia sa, având în vedere că soția sa a ales să se pocăiască la vârsta de 33 de ani.

RECLAMĂ

Ce părere are Dragoș Bucur despre credința soției sale?

Dragoș Bucur a mărturisit că, pentru familia lui, credința reprezintă stâlpul de temelie, însă, din nefericire, nu poate să nu observe faptul că de câțiva ani buni ateismul a devenit o modă cool, la care mulți aderă fără să știe ce presupune, de fapt, acest lucru, iar creștinismul și a fi plăcut lui Dumnezeu a devenit, după părerea multora, o dovadă a regresului.

„Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin.”, a spus Dragoș Bucur, conform Viva.

Ce regrete are Dragoș Bucur?

De asemenea, Dragoș Bucur a menționat că se numără printre oamenii care nu au acumulat frustrări sau regrete de-a lungul timpului. Este împlinit cu viața pe care o are în prezent, motiv pentru care regretele nu-și au rostul în această ecuație, pentru că, dacă viața lui ar fi fost altfel, nu s-ar mai fi aflat în punctul în care este acum.

„Viața mea este plină de miracole. Serios, am o viață plină de minuni.

Sunt cine sunt azi datorită deciziilor luate de-a lungul vieții. Nu aș schimba nimic, de teamă să nu influențez prezentul. Sunt mulțumit de viața pe care o am, cu bune și rele.”, a spus soțul Danei Nălbaru, conform aceleiași surse.

Dana Nălbaru a dezvăluit de ce a ales calea pocăinței

În a doua zi de Paște, Mihai Morar a postat interviul realizat cu Dana Nălbaru, pe canalul de YouTube al podcastului său, „Fain și Simplu”. Chiar dacă s-a retras în urmă cu mult timp din showbiz, Dana a rămas și acum o persoană cunoscută, deoarece a fost solista unei trupe în vogă în anii 2000. Aceasta a făcut parte, alături de Mihai Sturzu și Florin Groza, din trupa Hi-Q.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele. Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a declarat Dana Nălbaru.

sursa: https://www.bzi.ro/ce-parere-are-dragos-bucur-despre-credinta-sotiei-sale-juratul-a-spus-o-fara-retineri-4710317?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3veynBWqxn9jtRxR9iHKBcoeUfGo7EUns3bsvQPWIMXyZULIZLglHCERk_aem_kQy4AF86dTHdcJYrCxKdFw

RECLAMĂ
Articolul precedentÎn culisele celebrității. Ce pasiune are Oana Radu pe lângă muzică. Ce face artista când nu e pe scenă: „Fac asta de foarte mult timp…”
Articolul următorO mai ții minte pe Bela din „La bloc”? Cum arată şi cu ce se ocupă acum Alina Chivulescu –»