Acasă Monden Doliu în industria muzicală. A murit Florin Decuseară, artistul care a căzut...

Doliu în industria muzicală. A murit Florin Decuseară, artistul care a căzut în gol la Centrala de la Cernavodă

501
0

Este doliu în industria muzicală din România. Artistul Florin Decuseară a murit, după ce medicii s-au luptat 5 zile pentru viața sa. Luni a suferit un accident de muncă și a căzut în gol de la o înălțime de 10 metri provocându-i numeroase traumatisme.Lumea muzicii românești este în doliu! Florin Decuseară a murit, după ce a căzut în gol de la o înălțime de 10 metri, când se afla la locul de muncă. Incidentul a avut loc luni, 17 iunie 2024 la Centrala Nucleară de la Cernavodă, în timpul unor lucrări de mentenanță.

RECLAMĂ

Florin Decuseară a murit

Florin Decuseară, un artist cunoscut din România s-a stins din viață, în urma unui accident la locul de muncă. Acesta lucra pe postul de tehnician în cadrul Centralei de la Cernavodă, iar în timpul unor reparații s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 10 metri.

A fost dus la Spitalul Județean Constanța unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva. Florin Decuseară a fost intubat și ventilat mecanic pentru ca organismul lui să poată lupta în urma impactului puternic.

Din păcate, anunțul cu privire la moartea artistului în vârstă de 46 de ani a fost făcut astăzi, în cadrul unui comunicat al Nuclearelectrica.

„Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.

Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare. Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință”, a transmis compania într-un comunicat.

Ce spunea Adriana Bahmuțeanu când a aflat de accidentul lui Florin Decuseară

Adriana Bahmuțeanu l-a cunoscut pe artist și au avut o relație apropiată. Vedeta l-a lăudat pentru talentul său, iar vestea pe care a aflat-o a picat ca un trăznet asupra sa. De-a lungul anilor s-au întâlnit la numeroase evenimente, inclusiv Florin Decuseară a cântat la botezul unuia dintre fiii lui Silviu Prigoană și al fostei soții.

„Sunt și eu în stare de șoc, nu mă așteptam la așa ceva. Florin este un artist foarte talentat, l-am invitat de foarte multe ori la evenimentele de familie să ne cânte. Îmi pare rău că trece prin asta, îi doresc multă sănătate și efectiv sunt în stare de șoc. El este un artist foarte talentat ar fi putut să trăiască doar din muzică. Probabil a dorit să aibă și un loc de muncă sigur, să aibă o carte de muncă, cine știe ce-a fost în viața lui, ce s-a întâmplat.”, spunea Adriana Bahmuțeanu în urmă cu câteva zile la Antena Stars.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/doliu-in-industria-muzicala-a-murit-florin-decuseara-artistul-care-a-cazut-in-gol-la-centrala-de-la-cernavoda-336966.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMoartea lui Florin Decuseară a îndoliat industria muzicală românească. Ce mesaje de adio au transmis Emilia Ghinescu și Adriana Bahmuțeanu: „Mă doare sufletul”
Articolul următorÎn culisele celebrității. Ce pasiune are Oana Radu pe lângă muzică. Ce face artista când nu e pe scenă: „Fac asta de foarte mult timp…”