Acasă Monden Decizie definitivă în dosarul interlopului care îi șantaja pe Florin Salam și...

Decizie definitivă în dosarul interlopului care îi șantaja pe Florin Salam și Leo de la Kuweit

282
0

Sofian Văduva, alias Denom, unul dintre interlopii din clanul Duduianu acuzați de șantajarea mai multor artiști, printre care și Florin Salam și Leo de la Kuweit, a încercat să scape de o condamnare primită în urmă cu patru ani.În timp ce așteaptă sentința definitivă în dosarul maneliștilor șantajați, Denom a deschis un proces în care a solicitat liberarea condiționată și contopirea unor pedepse mai vechi, pentru a obține o condamnare redusă în procesul cu artiștii. Judecătorii i-au respins, însă, cererea, precum și contestația formulată față de hotărârea respectivă, așa că Denom rămâne cu pedeapsa primită în anul 2020, menținută printr-o decizie de anul trecut.

RECLAMĂ

Close

Homepage » Actualitate » Stiri interne » Decizie definitivă în dosarul interlopului care îi șantaja pe Florin Salam și Leo de la Kuweit

Decizie definitivă în dosarul interlopului care îi șantaja pe Florin Salam și Leo de la Kuweit

De Narcis Voica.
Publicat pe 12.06.2024 la 22:53 Actualizat pe 12.06.2024 la 22:53

Sofian Văduva, alias Denom, unul dintre interlopii din clanul Duduianu acuzați de șantajarea mai multor artiști, printre care și Florin Salam și Leo de la Kuweit, a încercat să scape de o condamnare primită în urmă cu patru ani. https://1028aba7e69cb880a1828fd0845daa0d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html Galerie (5)

  • Sofian Văduva, zis Denom, a încercat să scape de o condamnare
  • În dosarul lăutarilor șantajați, el a primit 8 ani și 6 luni de închisoare

În timp ce așteaptă sentința definitivă în dosarul maneliștilor șantajați, Denom a deschis un proces în care a solicitat liberarea condiționată și contopirea unor pedepse mai vechi, pentru a obține o condamnare redusă în procesul cu artiștii. Judecătorii i-au respins, însă, cererea, precum și contestația formulată față de hotărârea respectivă, așa că Denom rămâne cu pedeapsa primită în anul 2020, menținută printr-o decizie de anul trecut.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul VADUVA SOFIAN împotriva sentinţei penale nr. 2271/16.08.2023 pronunţate de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în dosarul penal nr. 20531/4/2023. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă contestatorul la plata sumei de 440 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru contestator, av. Tudorache Costel Laurenţiu în cuantum de 340 lei, rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”, a decis instanța.


În prezent, Denom și complicii lui așteaptă hotărârea definitivă în procesul în care au primit pedepse exemplare, pentru că au terorizat și șantajat mai mulți artiști.

Pedepsele primite de Duduieni, în primă instanță:
Văduva Ionuț, zis Ionuț al lui Seif – 8 ani și 4 luni.
Văduva Militade, zis Seif – 7 ani.
Duduianu Florin, zis Anaser – 11 ani 4 luni şi 717 zile
Duduianu Nicolae, zis Aramis – 6 ani și 11 luni.
Vențer Nicolae Mihai, zis Vențer – 7 ani și 9 luni.
Duduianu Ștefan, zis Lindon – 6 ani și 4 luni.
Bolcoș Cristian, zis Cioară – 4 ani și 6 luni.
Radu Cristian Marius, zis Păstaie – 4 ani și 4 luni.
Corporan Ion – 6 ani și 8 luni.
Olaru Cristian Mihai, zis Bebiță – 5 ani și 6 luni.
Radu Mariu Sebastian, zis Sebi – 5 ani și 7 luni.
Văduva Sofian, zis Denom – 8 ani și 6 luni.
Văduva Ionuț, zis Armando – 3 ani de închisoare cu suspendare.

Conform procurorilor, Florin Salam a fost abordat de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis și Vențer, care l-au ținut sub teroare, rând pe rând. Procurorii au reușit să probeze trei fapte de șantaj, comise în perioada martie 2019 – iulie 2020, după cum urmează: „Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată – Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”.


Comparativ cu celelalte victime din dosar, Florin Salam a scăpat ușor cu șantajul, dacă ținem cont de faptul că unii artiști au fost bătuți, sechestrați și tâlhăriți. De exemplu, Sofian Văduva, zis Denom, a fost acuzat că l-a șantajat pe Leonard-Mădălin-Octavian Gaftone, zis „Leo de la Kuweit” și l-a sechestrat pe Marian Marin, zis Marinică Nămol”, pe care l-a și tâlhărit, împreună cu Anaser.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/decizie-definitiva-in-dosarul-interlopului-care-ii-santaja-pe-florin-salam-si-leo-de-la-kuweit-336539.html

RECLAMĂ
Articolul precedentS-a închis în casă și n-a mai vrut să vorbească cu nimeni! Simona Trașcă a trecut prin clipe cumplite! Ce i s-a întâmplat blondinei
Articolul următorAnca Molnar condusă pe ultimul drum de familia ei! Imagini sfâșietoare de la înmormântare. Soțul și fiul lor își iau rămas bun de la ea: ”Îți mulțumim că ai luptat”