Acasă Monden Mirela Vaida trece prin momente dificile. Prezentatoarea Acces Direct a ajuns cu...

Mirela Vaida trece prin momente dificile. Prezentatoarea Acces Direct a ajuns cu fiica ei la spital: „Ce e mai dureros pentru un părinte…”

196
0

Ultima săptămână nu a fost deloc una ușoară pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea Acces Direct a ajuns cu fiica ei la spital. Ce a pățit Carla și cum se simte acum.Zilele trecute, Mirelei Vaida a ajuns la spital cu fiica ei. Prezentatoarea Acces Direct a dezvăluit că fetița ei în vârstă de 9 ani avea diferite dureri de cap și uneori stări de amețeală, așa că a decis să meargă să îi facă mai multe investigații.

RECLAMĂ

Mirela Vaida a ajuns cu fiica ei la spital

Prin intermediul unei postări pe pagina personală de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei, Mirela Vaida a dezvăluit că de o săptămână se află internată în spital cu fiica ei, Carla.

Prezentatoarea Acces Direct a făcut publice mai multe imagini cu fetița ei de pe patul de spital.

„Mă aflu de o săptamană internată cu fetița mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București! Carla acuză dureri de cap și amețeli, așa că i-am făcut investigații complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a stă internată într-un spital de copii mă înfricoșa! Căci, ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă copii bolnavi în jurul lui? Vreau să vă spun că, de când am intrat în acest spital, am simțit o energie bună!”, a povestit Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Așadar, pentru că micuța acuza dureri de cap și amețeli, prezentatoarea Acces Direct a decis să ia măsuri și să meargă la spital pentru a vedea ce se întâmplă, de fapt, cu fetița.

Cum se simte acum fetița Mirelei Vaida

Din fericire, fetița Mirelei Vaida se simte bine și nu are niciun fel de problemă, după cum prezentatoarea Acces Direct a dezvăluit.

„Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil să fie de la alergiile alimentare și de la oboseală cronică de sfârșit de an școlar! Plecăm mai liniștiți acasă după ce am aflat asta! Asta îmi doresc pentru toți părinții internați cu copiii lor aici! Aici, unde se leagă prietenii, unde copiii petrec timp jucându-se, râzând, luând masă împreună, unde totul pare „o joacă”! Mă bucur că se poate, și la noi!„, a concluzionat îndrăgita prezentatoare TV.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/mirela-vaida-trece-prin-momente-dificile-prezentatoarea-acces-direct-a-ajuns-cu-fiica-ei-la-spitalce-e-mai-dureros-pentru-un-parinte-foto-336296.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAdriana Antoni vrea să facă o schimbare majoră pentru viața ei! Motivul pentru care a luat această decizie
Articolul următorNoi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! „Regele Manelelor” nu ar fi onorat un eveniment pentru care ar fi primit bani: „L-am plătit să-mi cânte…”. Ce s-a întâmplat în toiul petrecerii