Acasă Monden Theo Rose trăiește a doua copilărie alături de fiul ei, Sasha Ioan....

Theo Rose trăiește a doua copilărie alături de fiul ei, Sasha Ioan. Cum este artista în rolul de mămică: „Mult farmec…”

328
0

Theo Rose trăiește a doua copilărie alături de fiul ei, Sasha Ioan. Cu ocazia zilei de 1 iunie, cântăreața a făcut pe rețelele de socializare o postare emoționantă pentru micuțul ei. Iată cum este artista în rolul de mămică!Theo Rose poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, dar și o carieră de succes în domeniul muzical și al televiziunii. Viața artistei s-a schimbat foarte mult de când l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei, care îi umple inima de bucurie.

RECLAMĂ

Theo Rose trăiește a doua copilărie cu băiatul ei, Sasha Ioan

Theo Rose a împărtășit recent cu fanii săi o declarație emoționantă despre experiența sa de mămică. Artista a postat un mesaj pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, unde și-a exprimat bucuria și recunoștința pentru viața sa alături de fiul ei, Sasha Ioan

Vedeta a explicat cât de mult înseamnă pentru ea să fie mămică și cum această nouă etapă din viața sa îi aduce o fericire de neegalat.

„La mulți ani! ♥️ Eu sunt la a doua copilărie, cu mult mai mult farmec decât prima, deși nu mai e despre mine la fel de mult. Sunt făcută să fiu și să am copil. Mulțumesc, viață!🥰🙏🏽 Te iubesc, mami!”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Dar asta nu este tot! Mesajul special al artistei a venit însoțit de o fotografie adorabilă cu celebra cântăreață și micuțul ei în timp ce radiază fericire unul lângă celălalt.

Cum s-a schimbat relația dintre artistă și Anghel Damian, după ce au devenit părinți

Theo Rose a vorbit despre modul în care s-a schimbat relația dintre ea și Anghel Damian de când au devenit părinți. Artista a recunoscut că rolul de mamă este foarte solicitant, dar acest lucru face ca timpul petrecut cu partenerul ei de viață să fie mult mai valoros, apreciind mai mult momentele petrecute în doi.

Artista a menționat faptul că, de obicei, o dată la două luni, ea și Anghel Damian își rezervă un weekend doar pentru ei, indiferent de cât de aglomerat le este programul. În aceste ocazii, când călătoresc fără fiul lor, pe micuț îl lasă în grija părinților ei.

„Probabil că petrecem mai puțin timp decât înainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, puțin așa cum e. Asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul. Cam o dată la două luni plecăm câte un weekend doar noi doi. Și dacă nu plecăm și rămânem acasă, dar ducem copilul la țară la ai mei”, a precizat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/theo-rose-traieste-a-doua-copilarie-alaturi-de-fiul-ei-sasha-ioan-cum-este-artista-in-rolul-de-mamica-mult-farmec-foto-335960.html

RECLAMĂ
Articolul precedentEste pe val în lumea fotbalului, dar nu uită nici de iubită! Pentru Valentin Mihăilă, nimic nu este mai important decât partenera. Imagini exclusive cu atacantul echipei Parma și Ami Colhon
Articolul următorGigi Becali anunță oferta pe care i-a făcut-o lui Adrian Mititelu pentru una dintre vedetele FCU Craiova! „Atât îi dau! El mi-a cerut 1.000.000 de euro”