Acasă Monden Adi de la Vâlcea și Leo de la Roșiori petrec timpul împreună...

Adi de la Vâlcea și Leo de la Roșiori petrec timpul împreună și în afara studioului! În ce loc exclusivist au fost surprinși cei doi maneliști

300
0

Paparazzii celui mai tare site de ştiri mondene sunt mereu cu ochii pe vedetele din România. De data aceasta, în vizorul lor au fost nimeni alții decât Adi de la Vâlcea și Leo de la Roșiori. Maneliștii au demonstrat ca nu sunt prieteni doar pe scenă, deoarece au petrecut mai mult timp împreună intr-un loc de fițe din Capitală.

RECLAMĂ

Paparazzii celui mai tare site de ştiri mondene, Spynews.ro sunt mereu cu ochii pe vedetele din România si le surprind în fiecare moment. De data aceasta, Adi de la Vâlcea și Leo de la Roşiori au fost în atenția lor și au obținut cele mai inedite imagini!

Adi de la Vâlcea și Leo de la Rosiori, imagini de senzație

După cum ştiți, paparazzi celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, vă oferă cele mai inedite imagini cu vedetele din România. Adi de la Vâlcea și Leo de la Roşiori au fost în vizorul lor. Maneliștii au petrecut mai mult timp împreună și au mers intr-un local de fițe din Capitală.

Cei doi artiști s-au întâlnit și au demonstrat ca nu sunt prieteni doar în industria muzicală. Aceștia au mers împreună la masă și au stat timp de minute bune împreună, la un restaurant din București.

Maneliștii pare ca se pregătesc pentru o nouă colaborare muzicală? Cert este să sunt artiști cunoscuți, iar piesele lor ajung mereu în topurile din România.

Adi de la Vâlcea, mereu atent cu soția lui

Adi de la Vâlcea are o relație frumoasă de mai mulți ani şi demonstrează mereu cät este de atent. Manelistul îi cumpără mereu flori și face numeroase gesturi frumoase pentru partenera sa de viață, dând dovadă ca pasiunea încă există.”Eu îi duc flori aproape în fiecare zi soției mele. Sunt foarte romantic, îmi iubesc foarte mult soția, am o familie perfectă din toate punctele de vedere. Am o soție perfectă, un copil perfect, nu am ce să-mi doresc mai mult. Sunt extraordinar de fericit!”, a mai spus Adi de la Vâlcea.

sursa: https://spynews.ro/paparazzi/adi-de-la-valcea-si-leo-de-la-rosiori-petrec-timpul-impreuna-si-in-afara-studioului-in-ce-loc-exclusivist-au-fost-surprinsi-cei-doi-manelisti-paparazzi-335559.html

RECLAMĂ
Articolul precedentArtist internațional, arestat pentru fraudă și furt! Polițiștii o cercetează și pe mama cântărețului
Articolul următorMingea de fotbal i-a unit! Pentru Ionel Dănciulescu, nimic nu ar avea farmec fără Florin Bratu