Acasă Monden Theo Rose a ajuns de nerecunoscut, după ce a devenit mamă. Artista...

Theo Rose a ajuns de nerecunoscut, după ce a devenit mamă. Artista s-a mirat și ea de schimbările prin care trece –

506
0

Theo Rose a născut în urmă cu câteva luni, moment în care viața toată i s-a schimbat radical. Altele îi sunt acum prioritățile, dar schimbările în ceea ce o privește se văd și la nivelul fizicului.

RECLAMĂ

Și asta pentru că dacă până acum făcea parte, după cum chiar ea spunea, din categoria femeilor cu sâni mici, acum situația s-a schimbat radical.

Statutul de mamă a schimbat-o radical pe Theo Rose

Iar acest lucru a fost posibil datorită faptului că alăptează, motiv pentru care și profitat acum din plin de această perioadă.
Concret, aparițiile sale sunt mult mai îndrăznețe, o dovadă în acest sens stând ultima fotografie apărut în online cu vedeta noastră.Imagine care o arată purtând o rochie cu un decolteu adânc, prin care și-a lăsat la vedere sânii voluptoși, ținând să spună, în stilul caracteristic, plin umor, că ipostazele de acest gen vor dispărea curând.”O poză care n-are cum să treacă neobservată. Vă rog să mă țineți minte așa și pentru când s-or duce”, a scris, amuzată, Theo Rose, pe contul ei de Instagram.

Cei din online au reacționat imediat

Așa cum era de așteptat, după ce imaginea cu artista a ajuns virală, cei din online au reacționat imediat. Pe lângă faptul că internauții o compară pe iubita lui Anghel Damian cu un star internațional, au observat într-o clipă și schimbările de la nivelul bustului prin care trece Theo Rose.Au făcut haz de situație, așa cum a procedat și cântăreața, dar au și complimentat-o pentru felul în care arată.

Însă, au ținut să îi atragă atenția spunându-i ca nu cumva, când bustul ei va reveni la forma inițială, să se lase pe mâna medicilor esteticieni, căci nu este cazul.

”Cred că știm și ce sân urma la alăptare”/ ”Trăiască alăptatul”/ ”Momentul preferat al femeilor cu sâni mici: când au copil de alăptat”/ ”Și nașterea asta aduce niște plusuri”/ ”Așa am pățit și eu, se duc”/ ”Sunt cazuri rare în care rămân”/ ”Să nu te prind că-ți pui silicoane, rămâi un exemplu de frumusețe naturală”/ ”Eu spun să te bucuri tare de ele, că acum vor dispărea”/ ”Ce sâni mari ai”, sunt unele dintre reacțiile pe care fanii artistei le-au avut.

sursa:https://www.bzi.ro/theo-rose-a-ajuns-de-nerecunoscut-dupa-ce-a-devenit-mama-artista-s-a-mirat-si-ea-de-schimbarile-prin-care-trece-4782953?utm_source=GBR&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR3D7g1GfdgTDnAtN238JRW0DLJYEfTz6Kgj3uaP7XLnlKftSy2sH5Jfkrg

RECLAMĂ
Articolul precedentAndreea Raicu, făcută de râs de fostul iubit! „Aveai pe cineva, dar veneai la mine să te satisfac!“
Articolul următorSituație incredibilă! Blondă din showbiz, pozată dezbrăcată de cadrele medicale în timp ce era în comă! Imaginea a ajuns virală, iar ea a deschis proces spitalului