Acasă STIRI SPORTIVE Falimentul Alexandru Işfan la Universitatea Craiova. Cifre horror pentru cel mai scump...

Falimentul Alexandru Işfan la Universitatea Craiova. Cifre horror pentru cel mai scump transfer al oltenilor din ultimul an în România

577
0

Transferul lui Alexandru Işfan, în iarna trecută, de la FC Argeş la Universitatea Craiova, a fost unul dintre cele mai importante transferuri din punct de vedere al sumei, din campionatul intern, în sezonul precedent. Nu mai puţin de 650.000 de euro plus bonusuri a consimţit să achite Mihai Rotaru pentru fotbalistul de 23 de ani.

RECLAMĂ

Atât jucătorul, cât şi reprezentanţii clubului din Bănie, au considerat mutarea benefică pentru ambele părţi, Işfan propunându-şi să ajungă în vederile selecţionerului primei reprezentative, Edi Iordănescu, în timp ce Mihai Rotaru anticipa o creştere, cel puţin medie, a atacantului. Numai că acesta nu s-a apropiat nici măcar de evoluţiile de la FC Argeş, fiind o deziluzie.

Alexandru Işfan nu a marcat încă pentru Universitatea Craiova

În cele 15 prezenţe bifate pentru Universitatea Craiova, Alexandru Işfan, folosit în spatele vârfului sau extremă, nu a reuşit să marcheze niciun gol, oferind un singur assist. Deşi i s-a oferit încredere şi a fost utilizat chiar şi atunci când randamentul său nu recomanda acest lucru, Işfan n-a confirmat. Mai mult, în majoritatea partidelor în care a fost titular a fost schimbat, în numai două jocuri fiind integralist. La derby-ul din Giuleşti, Neagoe nu a mai avut răbdare cu Işfan, care a fost înlocuit după numai 20 de minute cu Alex Cîmpanu.

Totuşi, Mihai Rotaru mai aşteaptă ca investiţia sa să fie una profitabilă sau măcar să nu fie o „ţeapă de proporţii”. „Ișfan nu e o dezamăgire, va demonstra la Craiova” dixit Rotaru la Fanatik, dar nu cu prea mare convingere.

Işfan se află cu naţionala U21 în stagiu în Italia

Deşi prestaţiile sale din ultima perioadă, de când s-a transferat în Bănie, nu recomandau chemarea sa nici măcar la naţionala de tineret, Alexandru Işfan a fost reţinut de selecţionerul Emil Săndoi în lotul pentru stagiul de pregătire din Italia. Işfan i-a luat practic locul colegului său, Ştefan Baiaram, care nu a prins lotul pentru Europeanul de tineret din vara aceasta, din cauza accidentărilor.

Peste 1 milion de euro a plătit Universitatea Craiova ca sume de transfer în sezonul trecut, Işfan fiind cel mai scump, urmat de Mitrea şi Ndong. De altfel, Alexandru Işfan este în topul all-time al achiziţiilor efectuate de Mihai Rotaru, ca sumă de transfer, după Alexandru Mitriţă, Andrei Ivan (la revenirea din străinătate) şi Alexandru Cicâldău, dar devansându-i pe Elvir Koljic sau Alexandru Cîmpanu.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/falimentul-alexandru-isfan-la-universitatea-craiova-cifre-horror-pentru-cel-mai-scump-transfer-al-oltenilor-din-ultimul-an-in-romania-19674224

RECLAMĂ
Articolul precedentNeconvocarea lui Andrei Ivan la echipa națională, greșeala lui Edi Iordănescu? „Dacă îl comparăm cu Mihăilă, parcă merita”
Articolul următorScandal cu poliție, acuzații grave și live pe Facebook la baza Voința: „Ca să înțelegeți ce abuzuri face Marica!”