Acasă Life Style Alexandra, tânăra care la 23 de ani a intrat în istorie. Câți...

Alexandra, tânăra care la 23 de ani a intrat în istorie. Câți copii a adus pe lume și câți medici au asistat la naștere –»

631
0

O tanara de 23 de ani din Cehia a intrat in istoria tarii sale, dupa ce a nascut cvintupli conceputi pe cale naturala.

RECLAMĂ

Desi initial primise vestea ca va avea gemeni, Alexandra Kinova a ramas socata cand doctorii i-au spus, ulterior, ca va naste 5 bebelusi!

Tanara a nascut prin cezariana patru baieti si o fata, perfect sanatosi! Tanara mamica a fost asistata de 40 de specialisti de la cea mai buna maternitate din Praga.

“Fetita se numeste Tereza, iar baietii Michael, Deniel, Alex si Martin. Suntem foarte fericiti”, a spus taticul celor cinci micuti, Antonin Kroscen, in varsta de 26 de ani.

Greutatea bebelusilor variaza de la 1.05 la 1.34 kilograme.

“In tara noastra nu au mai fost inregistrate sarcini de cvintupli. In Cehia, cvintulii se nasc la o diferenta de 480 de ani”, a declarat obstreticianul Alena Mechurova pentru presa locala, potrivit national.ro.

sursa:https://arhiva.bzi.ro/a-intrat-in-istorie-ce-a-putut-sa-nasca-alexandra-o-tanara-de-doar-23-de-ani-peste-40-de-medici-si-au-facut-cruce-in-jurul-ei-1236961?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR0caeELUWLPi2uuXa4vjnNZdaehjhdhYDU__QWmuz1_NGdGwWL9cZViSic

RECLAMĂ
Articolul precedentIată câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. Ce complexe avea artista înainte de ajunge pe mâna esteticianului
Articolul următorCe se întâmplă cu Primăria Sectorului 5 după condamnarea lui Cristian Popescu Piedone —