Acasă STIRI SPORTIVE Napoli s-a întors la Craiova. Urmează o discuție DECISIVĂ cu Mititelu!

Napoli s-a întors la Craiova. Urmează o discuție DECISIVĂ cu Mititelu!

558
0

Nicolo Napoli a revenit în România aseară. El a decis să vină urgent la Craiova, chiar dacă reunirea echipei este programată pe 20 ianuarie! Tehnicianul urmează să aibă o discuție decisivă cu Adrian Mititelu. El a decis să continue cu FC U Craiova, dar în anumite condiții.

RECLAMĂ

Mă voi întîlni cît de curînd cu Adrian Mititelu, deoarece trebuie să discutăm despre programul echipei şi despre lotul de jucători cel cu care vor aborda partea a doua a campionatului”, a declarat Napoli. Tehnicianul vrea ca echipa să beneficieze de un cantonament, iar la echipă să fie aduși jucători cu care să vizeze promovarea.

Sosire cu peripeții

Contactat de FANATIK, antrenorul italian a dezvăluit că revenirea în țară a fost una cu peripeţii. “Acum, sînt deja în Craiova. Iniţial treabuia să aterizez cu avionul direct pe aeroportul din Bănie. Însă, din cauza ceţii, avionul în care mă aflam nu a putut să aterizeze la Craiova, iar în aceste condiţii am ajuns iar la Bucureşti. De-acolo am ajuns cu o mașină pînă la Craiova!”, a încheiat italianul. sursa: fanatik.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentZeci de mii de români trebuie să dea înapoi statului 6 milioane de euro
Articolul următorDeclaratii incendiare ale Valentinei Pelinel: “Am facut amor cu primul meu prieten inca de la prima intalnire! Am facut sex cu el chiar si in biroul lui!