Acasă Life Style Cine este mama româncei căsătorite cu cel mai sexy bărbat de la...

Cine este mama româncei căsătorite cu cel mai sexy bărbat de la Hollywood! Bunicul ei a fost un cunoscut actor de la noi. Imagini rare cu ea –»

475
0

Considerat a fi unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Chris Hemsworth este căsătorit cu o actriţă cu origini romaneşti. Este vorba despre Elsa Pataky. Cei doi s-au mutat în Australia, la începutul pandemiei de covis. Alături de ei a mers şi mama jurnalistei, nimeni alta decât Cristina Medianu Pataky.

RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, soţia actorului şi mama acesteia au fost surprinse de paparazzi la plimbare, împreună cu unul dintre copii. Îmbrăcate lejer, cele două mergeau alături de băiatul de 7 ani, care avea o mână în ghips.

Chris Hemsworth este acum ocupat cu filmările pentru noua producţie din seria Thor, iar Elsa în producţia Interceptor.

Elsa Pataky are 44 de ani şi o relaţie minunată cu mama ei.

„Mama m-a ajutat mereu în tot ceea ce mi-am dorit să fac. Cel mai bun sfat pe care mi l-a oferit este să lupt pentru tot ce vreau și să nu renunț”, a explicat aceasta.

Actorul Mircea Medianu i-a influențat copilăria

Frumoasă blondă s-a născut în Madrid, fiind fiica unui biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, și Cristina Pataky Medianu, de origine româno-maghiară, de profesie editor. Elsa a studiat jurnalismul la Universitatea din San Pablo și a făcut și școala de actorie. Vorbește fluent cinci limbi străine: spaniolă, română, engleză, franceză și italiană. Ea se caracterizează în autobiografia ce apare pe site-ul ei oficial, „sângele meu e ca un cockteil: o măsura spaniolă, una română, ceva unguresc și… asta sunt eu!”.

Superbă actriță nu se sfiește niciodată să vorbească despre originea ei. Ea recunoaște că nu ştie multe lucruri despre țara natală a mamei sale, deși vorbește limba română foarte bine. Mai mult, ea susține că bunicul ei, Mircea Medianu, un cunoscut actor și profesor de teatru în România, i-a influențat cel mai mult copilăria, alături de bunica Roză. Mai mult, actrița și-a luat numele de scenă Elsa Pataky, în onoarea bunicii sale materne, Roza Pataky.

Superbă actriță este căsătorită cu actorul de origine australiană Chris Hemsworth, renumit în special pentru rolul Thor din peliculele Marvel și considerat cel mai sexy bărbat de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul agentului de talente William Ward în 2010. Trei luni mai târziu, se căsătoreau.

”Din momentul în care ne-am cunoscut, lumea noastră a avut sens. Ea este amuzantă. Este sociabilă, deschisă, are un simț al umorului deosebit și o pasiune pentru viață de invidiat. Îmi place să încerc să țin pasul cu ea”, a declarat, mai demult, Chris Hemsworth despre soția sa.

Cei doi s-au căsătorit în timpul unei călătorii în Indonezia, în vacanța de Crăciun, iar Hemsworth a declarat pentru Good Morning Britain că nunta nu a fost planificată. ”Nu aveam niciun plan măreț în acest sens, să fiu sincer, eram în vacanță și ne-am spus: de ce nu ne-am căsători și noi? Ambele familii erau în vacanță cu noi, din întâmplare, și ne-am spus că este o ocazie bună să-i avem pe toți alături”, a dezvăluit acesta.

Pataky și Hemsworth au trei copii. Fiica lor, India Roşe, s-a născut în 2012, iar gemenii Sasha și Tristan, în 2014. Elsa mărturisește că Hemsworth nu și-a ținut promisiunea făcută la începutul relației lor de a învăța limba ei natală. ”Mi-a promis atunci când ne-am cunoscut că va vorbi limba spaniolă în două luni. Suntem împreună de atâția ani și nimic”, a glumit ea. Elsa Pataky a dezvăluit că îi învață pe toți copiii ei limbă spaniolă. ”Cred că este foarte important. Așa a făcut și mama mea pentru mine, cu limba română. Mi-a vorbit tot timpul în românește”, a spus Elsa Pataky.

sursa:https://www.bzi.ro/cine-este-mama-romancei-casatorita-cu-cel-mai-sexy-barbat-de-la-hollywood-bunicul-ei-a-fost-un-cunoscut-actor-de-la-no-4198660?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR3UNZbJstP6giN6LPdxQR5jmLHoc9nHuYbA_Ow_5GKpnePEmdskPP4qRJE

RECLAMĂ
Articolul precedentHalucinant ce s-a ales de Liviu Arteni. Dezvăluirile făcute de vecini: din ce face bani acum fostul soț al Israelei 😮
Articolul următorCarmen, fosta sotie a lui Madalin Voicu, spune care a fost motivul divortului