Acasă Life Style Femeia din imagine și-a făcut un selfie cu ochelari de soare, iar...

Femeia din imagine și-a făcut un selfie cu ochelari de soare, iar când s-a uitat cu atenție la fotografie a rămas fără cuvinte din cauza unui detaliu care apare în poză 😮 –»

6749
0

O femeie și-a făcut un selfie cu ochelarii de soare, însă ce a observat în fotografie a lasat-o cu gura căscată. În poză se vedea un detaliu bizar, la care nimeni nu s-ar fi gândit. Speriată, femeia a postat imaginea pe internet și a cerut părerea internauților.

RECLAMĂ

Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii! O femeie a decis să își facă un selfie cu o pereche de ochelari de soare, în propria casă, iar în momentul în care s-a uitat la poză a rămas uimită de ceea ce a văzut! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

O femeie și-a făcut un selfie cu ochelarii de soare. Detaliul șocant din poză

O femeie a decis să își facă un selfie cu ochelarii de soare, în propria casă. Mama a trei copii, aflată în bucătărie, și-a făcut o poză, moment în care nu a relizat ce vă urma să se întâmple. Când a văzut imaginea, aceasta a avut parte de un șoc! În fotografie se vedea un detaliu bizar, la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Panicată de toată situația și crezând că nu vede bine, femeia a postat pe un grup de pe Internet și a întrebat mai mult persoane dacă observă ceva neobișnuit.Imediat după ce imaginea a ajuns pe internet mai mulți internauți s-au găsit să-i dea un răspuns femeii la detaliul din fotografie. Astfel, pe site-ul american, pus la dispoziție pentru răspunsuri și întrebări, la care a apelat aceasta, se pare că și internauții au văzut același lucru în reflexia ochelarilor. Pe una dintre lentile se vedea corpul a două persoane, care nu erau cu ea în casă. Se pare că ea a văzut un băiețel și o persoană mai înaltă, aflată în dreapta acestuia.

„Stau în bucătăria mea, cu fața spre sufragerie. Aici se află masa mea de sufragerie neagră și 4 scaune. Asta ar trebui să vezi în reflexia de pe ochelarii mei. Văd, însă, două figuri, un băiat tânăr stând în stânga și o figură mai înaltă în dreapta, una lângă alta. Acum ar trebui să menționez că eu cred în / și sunt total deschisă în ceea ce privește existența spiritelor / fantomelor / entităților.

Mi s-a spus că am un spirit de băiat tânăr atașat de mine și că există, de asemenea, o energie întunecată. Oricum, nu sunt sigură dacă asta se reflectă în ochelari, dar văzând asta m-am speriat îngrozitor de tare”, a povestit femeia.

O alta tânără și-a făcut o poza în oglinda dar a tras o sperietură zdravăna când s-a uitat mai atent

Grainne Dowdall, o adolescenta din Irlanda, s-a speriat teribil în momentul în care a privit cu atenția fotografia pe care și-a făcut-o în oglinda din camera să, scrie The Mirror. După ce și-a făcut selfie-ul, adolescenta a vrut să trimiță poza prietenei sale. Însă, nu mica i-a fost mirarea când a realizat că în imaginea cu pricina surprinsese o …fantoma la fereastra dormitorului!

„A fost trimisa prin Snapchat și prietena ei a văzut-o imediat (n.r. fantoma), a făcut un printscreen și a trimis-o înapoi”, a povestit sora fetei de 14 ani, Sinead. Aceasta a adăugat că familia a observat fenomene ciudate în casa din Co Down, în ultimele luni. „Este înfricoșător. Casa noastră nu are mai mult de zece ani, însă ni s-au întâmplat multe lucruri ciudate în ultimele luni”, a mai spus tânără.

sursa:https://www.bzi.ro/o-femeie-si-a-facut-un-selfie-cu-ochelarii-de-soare-insa-ce-a-observat-dupa-a-socat-o-4061022?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR2pqjq74_0SlIA6pH-7qsCDHCGBig_dja_p7A2lOl36wpXe_ybL4b4RyZ8

RECLAMĂ
Articolul precedentAdevărul rușinos despre Cosmin Natanticu de la Asia Express. Cum l-a prins Augustin Viziru cu soția lui, Oana Mareș. A băgat divorț imediat –»
Articolul următorCe s-a întâmplat cu o picoliță din Bacău, după ce a aflat că bărbatul de care s-a îndrăgostit era însurat: „nu s-ar uita niciodată la o femeie ca mine”