Acasă Life Style O tânără româncă se dădea ”Dr. Rossi” și jefuia bătrânii în casele...

O tânără româncă se dădea ”Dr. Rossi” și jefuia bătrânii în casele căror intra!

418
0

O tânără româncă în vârstă de 31 de ani a intrat în casele a doi bătrâni de 70 de ani din Treviso și i-a jefuit, sub pretextul că este ”Dr. Rossi” și trebuie să efectueze testele Covid.

Românca a intrat sub acest pretext în casele a doi frați în vârstă de 70 de ani și i-a jefuit. ”Dr. Rossi” se ascundea în felul acesta sub masca unui funcționar al unei comune arondate orașului Treviso.

RECLAMĂ

Odată intrată în casă, infractoarea, profitând de un moment de distragere a atenției celor doi, a reușit să sustragă câteva bijuterii din aur și un portofel cu bani, după care a fugit, notează stiridiaspora.ro.

Carabinierii au reușit să identifice autoarea faptelor, cunoscută de poliție cu antecedente. Investigațiile ulterioare ale poliției au mai arătat că femeia este probabil responsabilă pentru furtul unui colier de aur de la o femeie, de 76 de ani, în iunie anul trecut.

Bătrâna, care se afla în apropierea intrării în locuința sa, aflată la doar câteva sute de metri de cea a cuplului escrocat în noiembrie, a fost abordată de româncă sub pretextul de a cere informații, iar apoi jefuită de lănțișorul pe care îl purta, din fericire fără a suferi alte consecințe fizice.

SURSAhttps://www.mesajul.ro/o-tanara-romanca-de-dadea-dr-rossi-si-jefuia-batranii-in-casele-caror-intra/?fbclid=IwAR2sIr9ZsmCekQnrT3DOU6ZBkRR72Ih6BR-_CDw53NABkzkgWnCd_vxZtJI

RECLAMĂ
Articolul precedentÎn Moldova, dacă te-ai urcat beat la volan și te-a prins Poliția, poți să stai o zi la morgă!
Articolul următorElena Udrea nu s-a întâlnit niciodată cu soacra sa. Nici măcar fetița ei nu și-a cunoscut bunica paternă. Iată de ce: „Să fii soacra Elenei Udrea nu este foarte ușor!” –