Acasă STIRI SPORTIVE Nicolo Napoli, sincer după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Meci slab al nostru!”....

Nicolo Napoli, sincer după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Meci slab al nostru!”. Ce i-a reproșat arbitrului —->

277
0

La finalul jocului, antrenorul Nicolo Napoli a recunoscut că echipa sa a făcut un meci slab și că Universitatea Craiova a meritat victoria.

RECLAMĂ

Nicolo Napoli, sincer după înfrângerea cu Universitatea Craiova

În același timp, tehnicianul italian i-a reproșat arbitrului Marcel Bîrsan că nu a dictat fault în atac la golul doi al Universității Craiova, care a venit după o fază în care Andrea Compagno a fost doborât de Paul Papp.

Am încercat să facem un meci bun, dar nu ne-a ieșit. Am încercat să luptăm, dar nu am putut, ei au jucat mai bine și au câștigat pe merit. Au fost faze, dar am ajuns greu la poartă.

Eu cred că faultul la Compagno a fost clar, a plecat de acolo și a dat gol. A fost un meci slab al nostru, dar trebuie ne recuperăm acum la nivel mental și, apoi, fizic”, a declarat Nicolo Napoli.

U Craiova 1948, pe loc de baraj

După înfrângerea cu Universitatea Craiova, U Craiova 1948 rămâne pe locul 13, de baraj, cu 26 de puncte acumulate în tot atâtea etape.

Universitatea Craiova, în schimb, este pe cinci, cu 42 de puncte.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/nicolo-napoli-sincer-dupa-infrangerea-cu-universitatea-craiova-meci-slab-al-nostru-ce-i-a-reprosat-arbitrului-1522683?fbclid=IwAR3TDP1BBE_o2Qqr0yc3A_lG-yG7DGU8GC0InpNkjCK6vm3N3e9ZhZm3TvU

RECLAMĂ
Articolul precedentȘtefan Baiaram a dezvăluit promisiunea făcută de Dan Nistor înaintea derby-ului Craiovei: ”Mâine îi fac cinste!” —->
Articolul următorMergea către înmormântarea copilului ei, când gestul unui străin i-a adus lacrimi în ochi