Acasă STIRI SPORTIVE Ștefan Baiaram a dezvăluit promisiunea făcută de Dan Nistor înaintea derby-ului Craiovei:...

Ștefan Baiaram a dezvăluit promisiunea făcută de Dan Nistor înaintea derby-ului Craiovei: ”Mâine îi fac cinste!” —->

307
0

Totuși, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf pleacă cu trei puncte importante, iar Ștefan Baiaram a fost unul dintre jucătorii care au contribuit la victoria oltenilor lui Rotaru.

RECLAMĂ

Ștefan Baiaram a dezvăluit promisiunea făcută de Dan Nistor înainte de derby-ul Craiovei: ”Mâine îi fac cinste!”

La finalul partidei, Ștefan Baiaram a declarat că este fericit pentru reușita sa împotriva marii rivale din oraș, U Craiova 1948. Jucătorul Craiovei lui Rotaru spune că supremația echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf a fost demonstrată pe teren.

Baiaram a dezvăluit o discuție cu Dan Nistor în vestiarul echipei. Amândoi au fost introduși pe parcursul meciului, iar Nistor i-a promis că îi va da pasa de gol, ceea ce s-a și întâmplat. Mai tânărul Baiaram spune că îi este dator de cinste lui Nistor.

E important că am adus cele trei puncte. Ne bucurăm că ne-am făcut fanii fericiți. Îmi priesc meciurile cu U Craiova 1948. Mă bucur că am înscris. Speram să o luăm treptat și să urcăm în clasament. A fost o încurcătură mare. E o rivalitate foarte mare, dar am arătat pe teren că suntem mai buni.

Am avut o discuție cu Dan Nistor în vestiar și chiar ziceam că intrăm amândoi și îmi dă pasă de gol. Mi-a zis că trebuie să îl cinstesc. Mâine la refacere îi fac cinste.

Ne dorim să ne batem acolo sus, dar luăm pas cu pas fiecare meci. Mă bucur foarte mult când văd un asemenea spectacol pe un teren de fotbal”, a declarat Ștefan Baiaram la finalul partidei.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/stefan-baiaram-a-dezvaluit-promisiunea-facuta-de-dan-nistor-inaintea-derby-ului-craiovei-maine-ii-fac-cinste-1522725?fbclid=IwAR0QQ4lWwa4ybJS1kKcXl6rTwQXB_hJ8nERjp7tDoWib1FuVgiI7cOqo2Qw

RECLAMĂ
Articolul precedentPaul Papp, după ce Universitatea Craiova – U Craiova 1948 a fost întrerupt: „Așa sunt huliganii, a fost un spectacol frumos” —->
Articolul următorNicolo Napoli, sincer după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Meci slab al nostru!”. Ce i-a reproșat arbitrului —->