Acasă STIRI SPORTIVE Paul Papp, după ce Universitatea Craiova – U Craiova 1948 a fost...

Paul Papp, după ce Universitatea Craiova – U Craiova 1948 a fost întrerupt: „Așa sunt huliganii, a fost un spectacol frumos” —->

318
0

Paul Papp a lăudat atmosfera din tribune și a oferit o declarație interesantă la finalul meciului Universitatea Craiova – U Craiova 1948 2-0. Fundașul de 32 de ani i-a lăudat pe suporterii care au aruncat torțe pe teren. Ba chiar au aprins și artificii în tribune, lucru nemaivăzut la un meci din România.

RECLAMĂ

Paul Papp: „Așa sunt huliganii, a fost atmosferă frumoasă”

„Am trăit-o cu emoții înainte și cu suspans și adrenalină în timpul meciului. A fost un meci bărbătesc datorită și celor din tribună, le mulțumesc că au fost lângă noi și sper să să vină cât mai mulți.

Sincer, în adrenalina meciului și în toată vâltoarea aia, nu mi-a fost frică că o să se întrerupă. Suporterii, galeriile, huliganii așa sunt ei și a fost un spectacol frumos”, a spus Papp.

A fost spectacol mai mult în tribune la derby-ul local Universitatea Craiova – U Craiova 1948 2-0, însă meciul a trebuit să fie întrerupt, conform regulamentului.

Arbitrul Marcel Bîrsan a făcut-o prima dată în minutul 5, când a întrerupt partida un minut, iar apoi în minutul 9, când a trimis jucătorii la vestiare, iar aceștia au revenit după 10 minute.

„Deja ne gândim la următorul meci, sperăm la 3 puncte și să o ținem tot așa. Aveam foarte mare nevoie pentru că trebuie să ne securizăm accederea în play-off, dar nu s-a terminat, mai sunt meciuri.

Noi am vorbit în vestiar și trebuie să ne gândim doar la următorul meci, să luăm meci cu meci, pentru că până acum ne-am gândit la titlu și am avut sincope”, a precizat Papp.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/paul-papp-dupa-ce-universitatea-craiova-u-craiova-1948-a-fost-intrerupt-asa-sunt-huliganii-a-fost-un-spectacol-frumos-1522713?fbclid=IwAR1W9KAiD1ALgCCR8qSQQjFU6JfnEDxunCS_BPE5gduQ10-hn-nqNIp4p5A

RECLAMĂ
Articolul precedentRadu Negru a vrut să o ”înțepe” pe Universitatea Craiova, dar istoria îl contrazice —->
Articolul următorȘtefan Baiaram a dezvăluit promisiunea făcută de Dan Nistor înaintea derby-ului Craiovei: ”Mâine îi fac cinste!” —->