Acasă Monden Multă lume a crezut că a ajuns la psihiatrie pentru că nu...

Multă lume a crezut că a ajuns la psihiatrie pentru că nu mai suporta durerea cauzată de boala tatălui, dar adevărul halucinant a ieșit la iveală! Britney Spears a fost internată cu forța chiar de părintele ei! Ce motiv ar avea 😮 —>

481
0

Britney Spears a cerut sa iasa de sub tutela tatalui sau, motivand ca acesta a internat-o cu forta intr-o clinica de psihiatrie

RECLAMĂ

In timpul unei audieri de la Curtea Superioara din Los Angeles, artista le-a spus judecatorilor ca tatal ei, Jamie Spears, a internat-o fortat intr-o clinica de psihiatrie in urma cu mai mult de o luna si ca a fortat-o sa ia medicamente. 

Avocatii mamei artistei, Lynne Spears sustin acuzatiile starului pop. 

Artista se afla sub curatela tatalui sau, dar chiar si asa, Jamie Spears nu are posibilitatea de a-si interna fortat fiica sau de a-i oferi tratamente impotriva vointei acesteia. 

Britney Spears a petrecut 30 de zile intr-un spital pentru boli mintale, dupa ce starea ei de sanatate s-a deteriorat rapid, si a fost externata la sfarsitul lunii aprilie. Starul a incetat sa ia medicamentele care ii mentineau stabilitatea psihica, deoarece acestea nu mai mai functionau. Doctorii nu au reusit inca sa gaseasca un tratament medicamentos care sa o ajute.

Judecatorii au cerut, pe 10 mai, o evaluare psihiatrica care urmeaza sa stabileasca daca artista pop va ramane sau nu sub curatela tatalui sau. Cantareata a fost de acord sa se supuna acestei examinari. La plecarea din institutia judecatoreasca, vedeta americana a fost surprinsa in picioarele goale. 

Initial s-a crezut ca Britney Spears s-ar fi internat voluntar in clinica de psihiatrie, pentru a-si dedica un timp „propriei persoane”, dupa ce tatal ei a fost pe punctul de a muri. 

Britney Spears, in varsta de 37 de ani, era una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale anilor 1990. Artista se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de episoade depresive. Tot in 2008, Britney Spears a pierdut in favoarea fostului sot, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, in varsta de 13 ani, si Jayden James, in varsta de 12 ani, scrie Mediafax. 

sursa:https://arhiva.bzi.ro/britney-spears-spune-ca-a-fost-internata-cu-forta-de-tatal-sau-in-clinica-de-psihiatrie-830312?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR3CVOLaIr5sLQl1N-w5DicRDrUIe7bD9pqNTPjfBNfUGGAVGGtfUFx-5nw

RECLAMĂ
Articolul precedentBăiat de 7 ani pus de mama lui să facă diverse treburi gospodărești. Motivul pentru care face asta e de toată lauda
Articolul următorRăzvan Fodor a rămas fără cuvinte când a auzit ce i-a spus fiica lui! Copila nici nu și-a dat seama ce a putut să spună în public: „Toată lumea zice că ești” –»