Acasă Monden Imagini adorabile cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Cât...

Imagini adorabile cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Cât de mult a crescut micuțul:

448
0

Liviu Vârciu se mândrește cu un băiețel extrem de adorabil și talentat.

RECLAMĂ

Micuțul a crescut foarte mult și îl surprinde de fiecare dată pe tatăl său cu mișcările sale de dans.

Liviu Vârciu are o familie minunată și se mândrește ori de câte ori are ocazia cu ea. Artistul publică ies imagini cu superba sa iubită, dar și cu cei doi copii ai săi și ai Andei Călin.

Prezentatorul de la „Prețul cel Bun” și-a ținut fiul departe de ochii curioșilor timp de aproximativ un an, însă acum își impresionează prietenii de pe Instagram cu o mulțime de postări cu minunăția sa.

Micuțul Liviu Matei a crescut foarte mult și îl surprinde pe tatăl său cu talentul său la dans. Totodată, se pare că Liviu Vârciu petrece foarte mult timp alături de cei doi copii ai săi alături de care locuiește. Cântărețul mai are o fiica mai mare din fosta relație cu Ami Teiceanu, dar care locuiește singură.

Liviu Vârciu este mândru de fiul său

Artistul și-a dorit dintotdeauna să aibă un băiețel, iar dorința i-a fost îndeplinită de Anda Călin. Liviu Matei a venit pe lume în luna mai a anului 2020 și de atunci le colorează viața părinților săi cu energia debordantă.

Liviu Vârciu se laudă cu fiul său din ce în ce mai des de când a apărut cu el prima data pe micile ecrane ale televizorului. De curând, prezentatorul TV a publicat mai multe InsaStory-uri cu micuțul său în timp ce se distra copios pe o melodie veche.

Micuțul a înduioșat inimile internauților cu mișcările sale de dans, dar a reușit să își „topească” și tatăl de drag. Liviu Vârciu i-a pus fiului său celebra melodie de pe o casetă.

„Să danseze și băiatul meu pe casetă”, a spus artistul, vizibil mândru și entuziasmat.

Liviu Matei a dansat prin toată încăperea și a atras imediat privirile internauților cu drăgălășenia sa. Cântărețul și-a urmărit atent băiețelul în timp ce dansa ca acesta să nu pățească nimic.

sursa:https://ziareonline.ro/imagini-adorabile-cu-fiul-lui-liviu-varciu-si-al-andei-calin-cat-de-mult-a-crescut-micutul.html?utm_source=Facebook&utm_medium=BZI&utm_campaign=BZI&fbclid=IwAR0Y-Hs-shhAvM_FC5qt_dKnNrj1NmzLn8__BdMMO-jv80tW7GibJIyuxxA

RECLAMĂ
Articolul precedentVica Blochina a spus adevarul despre relatia amoroasa cu Laurentiu Reghecampf! Blondina a dat cartile pe fata: „În primul rând nici nu…”
Articolul următorAceastă tânără de 25 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 85, dar ce s-a întâmplat în noaptea nunții ei a făcut-o să țipe: „Așa ceva nu e posibil!” Dumnezeule, cine se putea aștepta la așa ceva..—>