Acasă Life Style O fetiță româncă în vârstă de 14 ani a fost obligată de...

O fetiță româncă în vârstă de 14 ani a fost obligată de părinți să cerșească și să se prostitueze, în Spania. Cu ce pedeapsă s-ar putea alege cei doi –

629
0

Cei care ar fi trebuit să o iubească și să o susțină necondiționat au supus-o unor chinuri greu de imaginat. Este cazul unei fetițe de origine română care se mutase de mai multă vreme alături de cei care i-au dat viață în Spania. Timp de mai multă vreme, părinții ei au obligat-o să cerșească și să se prostitueze.Pentru că nu aveau o stare financiară tocmai bună, părinții au decis să o ”sacrifice” chiar pe mezina familiei, o fetiță româncă care avea vârsta de 14 ani atunci când a fost trimisă pe stradă, să aducă bani în casă.

RECLAMĂ

Fetiță româncă, obligată să cerșească și să se prostitueze

Fetița, care avea atunci doar 14 ani, a fost abuzată de propriii părinți, în orașul Santiago de Compostela, din nord-vestul Spaniei. Potrivit știridiaspora.ro, părinții ei sunt acum inculpați într-un proces pentru

De asemenea, cei care i-au dat viață sunt acum obligați să se prezinte Tribunalului Provincial din La Coruña, peste doar câteva zile, pe data de 13 ianuarie. Întâmplările care au marcat-o pentru tot restul vieții pe fiica lor au avut loc în anul 2014, atunci când ea avea numai 14 ani.

Coșmarul fetiței de origine română a durat aproximativ patru ani. Dis-de-dimineață, în fiecare zi, până când a împlinit vârsta majoratului, părinții o duceau într-un oraș apropiat și o lăsau la ușa magazinelor.

Părinții s-ar putea alege cu zeci de ani de închisoare

Fata a stat, timp de patru ani, de dimineață până seara, pe la ușile magazinelor, pentru a cerși. Ulterior, banii pe care îi strângea îi dădea, la sfârșitul zilei, părinților ei.

Până în data de 10 septembrie 2018, fetița a îndurat chinuri greu de imaginat. Atunci când nu se întorcea, la sfârșitul zilei, cu destul de mulți bani, era bătută cu bestialitate de cei care i-au dat viață și se alegea cu vânătăi imense, dureroase.

Din anul 2018, atunci când a împlinit vârsta de 18 ani, fata a fost privată de libertate și obligată să întrețină raporturi intime.

„Fetița a fost forțată, în mod repetat și continuu, cu intenția părinților de a-și satisface dorințele, în locuința familiei, în mașină și în diferite spații deschise, să întrețină raporturi intime”, se arată într-un raport al oamenilor legii, potrivit aceleiași surse.

Sentința finală în acest caz se va pronunța joi, în condițiile în care procurorii solicită pedeapsa de 24 de ani de închisoare pentru tatăl fetei și de 12 ani închisoare pentru mama fetei.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/o-fetita-romanca-in-varsta-de-14-ani-a-fost-obligata-de-parinti-sa-cerseasca-si-sa-se-prostitueze-in-spania-cu-ce-pedeapsa-sar-putea-alege-cei-doi-269481.html?fbclid=IwAR3e6I5YQKabm5YHmriYd6siTwuSjyAkceWoiCeNS8tAsV8k2Fwrb5MSkKk

RECLAMĂ
Articolul precedentDoi frați au fost găsiţi morţi în baie, în Suceava. Tinerii cu vârste de 19 și 20 de ani ar fi vrut să facă duș –
Articolul următorCine este femeia din Constanța care și-a bătut cu sânge rece fiica de doi ani din cauza geloziei. Ce imagini de-a dreptul scandaloase posta pe Facebook