Acasă Life Style A cheltuit 100.000 de dolari pe operații ca să aibă aceste trăsături....

A cheltuit 100.000 de dolari pe operații ca să aibă aceste trăsături. Cum arăta înainte să fie o ”păpușă Barbie de plastic”

782
0

Tara Jayne, o asistentă din Australia, a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru a se transforma într-o ”păpușă Barbie de plastic” și nu vrea să se oprească aici.

RECLAMĂ

Tara Jayne McConachy, din Melbourne, Australia, e o asistentă în vârstă de 31 de ani ce deja a cheltuit peste o sută de

mii de dolari pentru a se transforma într-o ”păpusă Barbie de plastic”.

Mai mult, femeia nu vrea să se oprească până nu ajunge să aibă corpul ”perfect”, scrie Daily Mail.

Printre numeroasele sale intervenții cosmetice se numără mărirea bustului, implanturi în posterior, rinoplastie și Botox.

”Cel mai recent implant pe care l-am avut e de 1050cc,” a declarat Tara Jayne despre implanturile sale mamare. Cele mai multe implanturi pornesc de la 400cc.

Asistenta în vârstă de 31 de ani se numește ”o păpușă Barbie de ediție limitată, varianta îmbunătățită” pe rețelele de socializare și a mers prin toată lumea pentru a-și forma ”corpul de plastic sexy perfect”.

Ea se afla în Europa pentru o nouă operație estetică atunci când a început pan.demia de CO.VID-19. ”Nu am avut timp să mă recuperez cum trebuie pentru că Australia își încuraja cetățenii să se întoarcă acasă cât mai repede posibil, pentru că se închideau granițele.”

”Slavă Domnului că am avut-o pe mama cu mine, pentru că altfel nu aș fi putut face asta singură,” a continuat femeia

sursa:https://dromania.ro/a-cheltuit-100-000-de-dolari-pe-operatii-ca-sa-aiba-aceste-trasaturi-cum-arata-inainte-sa-fie-o-papusa-barbie-de-plastic-31273?fbclid=IwAR0oJX3vQSu28RxsWXiS1f4Rch1A2Y7pfnupskBReqFHb6rYGbj4rFJOi1k

RECLAMĂ
Articolul precedentIoana Ginghină și Cristi Pitulice se căsătoresc, după ce doi dintre prietenii lor le-au cerut să le fie nași. „Nu vrem o nuntă mare”
Articolul următorSofia Anais și Traian Junior, copiii Elenei Băsescu, s-au fotografiat alături de Syda și actuala lui soție și toată lumea reacționat. Detaliul care a atras atenția tuturor, ce au observat oamenii în fotografie