Acasă Life Style La 19 ani, fata asta s-a înrolat în armată și a ajuns...

La 19 ani, fata asta s-a înrolat în armată și a ajuns pe front, în Afganistan. Uite cum arată când se dezbracă, dupa 6 ani de lupte cu talibanii. Doamne, ce corp are –»

2069
0

La 19 ani, a fost dislocata intr-o misiune speciala in Orientul Apropiat, mai concret – in Afganistan. Apoi s-a decis sa lase armata si sa se reorienteze catre modelling.

RECLAMĂ

Barbatii ar zice ca este „periculoasa”, iar vestea proasta pentru ei e ca Hope chiar este. Periculos de frumoasa!

„A fost atat cea mai neplacuta cat si cea mai placuta experienta din viata mea pentru ca m-a maturizat si m-a facut sa vad lumea altfel, am inceput sa visez din nou. Am inceput sa mananc sanatos si sa ma antrenez. Ridicarea greutatilor si mancarea sanatoasa m-au tinut in viata”, a marturisit ea.

sursa: https://dromania.ro/la-19-ani-fata-asta-s-a-inrolat-in-armata-si-a-ajuns-pe-front-in-afganistan-30753?fbclid=IwAR01-maGynSDjaUaruAW2XZjrF-gvE06jnn7n-cHkkQboS32Ow9V6Yz-lzw

RECLAMĂ
Articolul precedentA fost ani de zile considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și s-a iubit cu un bărbat faimos de la noi, adorat de mii de femei Abia acum a făcut dezvăluiri despre povestea lor de dragoste: „Am trăit ca amanții…”
Articolul următorTânăra care a intrat în istorie cu sarcina ei. Ce-a putut să nască Alexandra, la doar 23 de ani. Medicii și-au făcut cruce—>