Acasă Monden Niciodată nu a mers alături de mama copiilor la vreun eveniment monden...

Niciodată nu a mers alături de mama copiilor la vreun eveniment monden și chiar dacă a trecut prin momente extrem de grele, femeia a preferat să fie foarte discretă. Acum au apărut imagini cu soția lui Șerban Huidu! A ieșit la iveală motivul real pentru care nu apare în public, cu ce se ocupă Cristina — >>

1415
0

Cristina Huidu, soția lui Șerban Huidu, este o apariție rară în spațiul public.

RECLAMĂ

Aceasta își dorește să fie cât mai discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor.

Recent, Giulia Anghelescu, soția fratelui lui Șerban Huidu, a publicat o fotografie de familie pe Instagram, în care apare și Cristina Huidu.

Șerban Huidu a plecat recent în vacanță, în Grecia, împreună cu familia. Mai exact, celebrul prezentator s-a bucurat de momente de relaxare alături de soția lui, Cristina Huidu, dar și de fratele lui, Vlad, și soția acestuia, Giulia Anghelescu și de copii. Cu această ocazie, Giulea Anghelescu a publicat o imagine de familie din vacanță în care a apărut și Cristina Huidu.

Cristina Huidu este managerul de vânzări al unei agenții de turism. Soția lui Șerban Huidu s-a străduit în ultimii ani să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor și să se fie discretă cu aparițiile în presă. De data aceasta, în contextul vacanței în familie, Cristina Huidu a apărut în fotografia respectivă, publicată pe rețelele sociale, iar internauții s-au bucurat s-o vadă alături de persoanele dragi din viața ei.

sursa:https://dromania.ro/cine-este-si-cum-arata-acum-sotia-lui-serban-huidu-fotografie-rara-de-familie-30761?fbclid=IwAR2AbdYBQyXyQ-3XFWiewccK2Akhv7Af8XgHbrmYhHVDp9t0UoejPS9bOBA

RECLAMĂ
Articolul precedentStagiul militar în România ar putea deveni voluntariat plătit. Ministrul Apărării: „Există tineri care vor să facă instruire militară”
Articolul următorAnamaria Prodan a făcut anunțul de Crăciun! CE FRUMOS —>>