Acasă STIRI SPORTIVE Andreea Prisăcariu, mesaj inedit pentru fani cu ocazia Crăciunului: ”Facem nebunii!”

Andreea Prisăcariu, mesaj inedit pentru fani cu ocazia Crăciunului: ”Facem nebunii!”

382
0

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 338 WTA), le-a transmis un mesaj special susținătorilor săi cu ocazia Crăciunului.

RECLAMĂ

Cunoscută pentru extravaganța sa, rebela tenisului românesc a găsit o manieră deosebită pentru a le ura ”Sărbători Fericite” fanilor săi.

Andreea Prisăcariu, mesaj inedit pentru fani cu ocazia Crăciunului: ”Facem nebunii!”

Jucătoarea a distribuit mai multe fotografi în care apare îmbrăcată într-o ținută provocatoare înconjurată de bradul împodobit și de cadourile primite de Crăciun.”Suntem făcuți din momente. Așadar, vă dăruiesc vouă unul dintre momentele mele. Crăciun Fericit, dragii mei”, a scris Andreea Prisăcariu pe Instagram.

Prisăcariu a sărbătorit Crăciunul alături de bunica sa, însă, de Revelion, sportiva va fi ocupată, întrucât va participa la un turneu. Totuși, Andreea va profita de zilele libere și, așa cum a glumit chiar bunica jucătoarei într-o postare pe Instagram, va ”face nebunii”.

Marea dorință a Andreei Prisăcariu

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 338 WTA) a făcut o analiză a prestațiilor sale din acest an. Sportiva, despre care se spune că ar fi ”rebela tenisului românesc”, din cauza tatuajelor, vestimentației inedite și a machiajului cu care intră pe teren, a spus ce planuri are pentru 2022.

Jucătoarea de tenis a reușit să facă un salt extraordinar în clasamentul WTA, de peste 350 de locuri, dar este un detaliu din viața ei care o împiedică să fie pe deplin mulțumită. Prisăcariu are ambiția de a-și termina facultatea.

Din punct de vedere profesional, 2021 a fost cel mai bun an pentru mine. Am reușit să trec niste bariere fizice și psihologice și am urcat de pe poziția 688 WTA, până pe 335 la simplu… la naiba, peste 360 de locuri. Și la dublu a fost o poveste similară. De la 586 la 218. M-am calificat constant la turnee  ITF (80k, 60k și 25k). Am o finală la ITF Klosters (25k), o semifinală la Lisabona și un sfert la Bydgoszaz. De asemenea, am câștigat două titluri în turnee ITF (15k).

Am întâlnit jucători din top 200, dar și foști sportivi din Top 100. Am obținut chiar și câteva victorii care mi-au oferit un plus de bucurie. La dublu am câștigat două titluri importante, un 60k și un 25k, am mai obținut o finală la 60k și încă trei semifinale și un titlu de 15k. Am avut șansa să joc la WTA 250. Dar, nu sunt întru totul mulțumită. Știu câtă muncă am depus în acest sport. Acum rămâne să încerc să salvez ce pot din ultimul an de facultate. Am atât de multe examene de dat. Dar cine știe? Poate voi absolvi”, este mesajul postat de Andreea, pe contul ei de Instagram.

sursa:https://www.digisport.ro/tenis/andreea-prisacariu-mesaj-inedit-pentru-fani-cu-ocazia-craciunului-facem-nebunii-1439149?fbclid=IwAR2xMvaVBBdvtHoODjEohW-BAM2BOcuzQUkzkV7N3UCaoAFm9fL7j2WrL9w

RECLAMĂ
Articolul precedentJoe și Jill Biden, primul mesaj de Crăciun de la Casa Albă: Ne rugăm să găsim lumină în tenebre
Articolul următorDoi copii din Suceava, plecați la colindat în Ajunul Crăciunului, au fost mușcați de câinii unui localnic