Acasă Monden În ziua de Crăciun, Anamaria Prodan și copiii ei primesc poze cu...

În ziua de Crăciun, Anamaria Prodan și copiii ei primesc poze cu Reghe și amanta și rămân șocați! Ce informații au primit și ce imagini!

1804
0

Chiar acum, în ziua de Crăciun, într-o zi sfântă în care ar trebui să ne bucurăm de liniște și pace, pe conturile de pe rețelele de socializare ale Anamariei Prodan și ale copiilor ei au venit aceste informații care dovedesc faptul că Laurențiu Reghecampf era într-o relație amoroasă cu amanta lui cu mult timp înainte să se afle sau să se zvonească ceva despre divorț.Anamaria Prodan mărturisea zilele trecute, într-un interviu exclusiv Antena Stars, că nu își dorește decât sănătate și liniște pentru ea și pentru copiii săi, însă iată că liniștea i-a fost întreruptă din nou, în condițiile în care a fost asaltată cu zeci de mesaje pe rețelele de socializare.

RECLAMĂ

Anamaria Prodan și copiii ei primesc poze cu Reghe și amanta

Atât pe conturile Anamariei Prodan, cât și pe conturile copiilor ei, au venit mai multe informații care sunt, de fapt, dovada vie că Laurențiu Reghecampf se iubea cu Corina Caciuc de mai mult timp, când nimeni nu ar fi bănuit o astfel de relație.

În ziua de Crăciun, Anamaria Prodan și copiii ei primesc poze cu Reghe și amanta și rămân șocați! Ce informații au primit și ce imagini! EXCLUSIV
Sexy impresara a primit o avalanșă de imagini cu încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf și amanta lui, Corina Caciuc, atunci când amândoi erau plecați în vacanță, crezând că nimeni nu îi vede pe meleagurile străine.
Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, vă prezintă aceste informații și aceste imagini pe care le-a primit familia Anamariei Prodan. De altfel, aceste imagini nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare, așadar se vede cu ochiul liber că Laurențiu Reghecampf își petrecea timpul departe de casă, în compania amantei sale.
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au petrecut în DubaiImaginile pe care le-a primit sexy impresara chiar în perioada Sărbătorilor sunt făcute în luna noiembrie a anului 2020, pe o plajă de lux din Dubai. Sexy impresara a rămas de-a dreptul șocată atunci când a primit imaginile cu pricina și a cerut, fără să stea pe gânduri, mai multe informații.
Așadar, putem spune că Laurențiu Reghecampf este îndrăgostit de mai mult timp de amanta lui, alături de cea care îi va dărui un copil, de cea cu care a mers în vacanțe de lux în Dubai în timp ce încă mai forma un cuplu cu Anamaria Prodan.Aceste imagini controversate au venit la Anamaria Prodan de la mai mulți români care se distrau și ei, tot la Nikki Beach, în Dubai.Aceștia i-au povestit Anamariei Prodan că, la un moment dat, Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că și ei sunt români, că vorbesc limba noastră și s-a speriat puțin, motiv pentru care și-a schimbat locul și i-a spus amantei sale, Corina Caciuc, să stea mai departe de el.
Tot acești oameni i-au povestit Anamariei Prodan că amanta soțului ei, Corina Caciuc, nu era deloc încântată de faptul că a fost trimisă mai departe.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/in-ziua-de-craciun-anamaria-prodan-si-copiii-ei-primesc-poze-cu-reghe-si-amanta-si-raman-socati-ce-informatii-au-primit-si-ce-imagini-exclusiv-268550.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-home-2-stiri&utm_campaign=RSS

RECLAMĂ
Articolul precedentAccident grav între Mehedinți și Caraș Severin! O familie întreagă a rămas încarcerată
Articolul următorPreviziunile sumbre ale lui Sorin Ovidiu Vîntu: „ Va urma o prăbușire a burselor la nivel mondial”