Acasă Monden Actriță celebră, diagnosticată cu o boală în fază terminală. Care este ultima...

Actriță celebră, diagnosticată cu o boală în fază terminală. Care este ultima ei dorință –

643
0

În ultima perioadă, o mulțime de persoane cunoscute au plecat dintre noi sau am aflat despre ele că trec prin clipe de groază din cauza bolii.

RECLAMĂ

Aflăm acum că o actriță extrem de cunoscută la nivel internațional a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală și are o singură dorință pentru noul an.
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer

Preluat de pe https://news-stiri.com

Shannen Doherty este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, dar pentru care viața a fost extrem de grea. Deși a avut parte de multe lovituri până acum, niciodată nu s-a dat bătută și a încercat să le facă față. După ce credea că a învins cancerul la sân, se pare că boala a lovit din nou.

Celebra actriță a fost din nou diagnosticată cu cancer în fază terminală, iar medicii au avertizat-o că situația este extrem de dificilă. Shannen nu se dă bătută și este foarte activă în mediul online, acolo unde le comunică fanilor tot ce mai este nou în viața ei.

Vedeta mai are o singură dorință pentru noul an, care speră că va deveni cândva realitate: ca medicii să găsească un tratament pentru cancer și oamenii suferinzi să poată fi vindecați. Îndrăgita actriță a mărturisit că va face tot ce este posibil pentru a găsi o soluție de finanțare pentru cercetarea bolii cu care se luptă.

,,Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai mult...

Preluat de pe https://news-stiri.com

RECLAMĂ
Articolul precedentChiar dacă toți l-au abandonat după ce a rămas fără bani, Irinel Columbeanu are parte de o mare bucurie. Tocmai din SUA, Irinuca, fiica lui, i-a făcut o mare surpriză. Cum și-a demonstrat adolescenta iubirea pentru tatăl ei —- >>
Articolul următorFabrică de textile din Botoșani, cuprinsă de flăcări. 59 de angajați se aflau înăuntru