Acasă Monden Nutu Camataru a povestit cum decurgeau partidele de amor cu Nicoleta Luciu...

Nutu Camataru a povestit cum decurgeau partidele de amor cu Nicoleta Luciu si ca ea era in relatie atunci cu Dinu Maxer, pe care il insela! Dezvaluirea a dinamitat relatia ei cu sotul, dar nu numai cu el, ci si cu Dinu. Ce spune acum iubitul incornorat de temutul interlop

3125
0

Zilele trecute s-a zvonit peste tot cum că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat pe Dinu Maxer, primul ei iubit, cu Nuțu

RECLAMĂ

Cămătaru.

Astăzi, acesta a oferit și prima reacție despre situația de față, mărturisind că este pentru prima dată când aude aceste ipoteze.

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cel mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, astfel că din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii minunați, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia. Deși au lăsat trecutul în urmă de mulți ani, Dinu Maxer a aflat informații care l-au făcut foarte curios.

Dinu Maxer a fost surprins când a auzit aceste speculații cum că ar fi fost înșelat de Nicoleta Luciu cu Nuțu Cămătaru, astfel că a oferit și prima reacție despre acest caz. Dorind să nu mai fie implicat în aceste discuții, căci are o familie frumoasă cu care se mândrește, Dinu Maxer a explicat că el nu știe nimic despre această infidelitate, argumentând totodată că cel mai bine ar fi să vorbească despre acest subiect Nicoleta Luciu.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

sursa:https://dromania.ro/cum-a-reactionat-dinu-maxer-dupa-ce-s-a-spus-ca-nicoleta-luciu-l-ar-fi-inselat-cu-nutu-camataru-ma-intreb-de-ce-nu-apare-sa-declare-ceva-30168?fbclid=IwAR1UcK8qsZU5XoYIkKBxZoEUqqx7iBtMs-o_UN55LS97Ub2CcZfWXm-CIeM

RECLAMĂ
Articolul precedentAndreea Marin este în doliu. A murit chiar înainte de Sărbători, într-un accident teribil:
Articolul următorBOMBA ZILEI Diana şi Silvestru ŞOŞOACĂ, aduşi la Poliţie în miez de noapte