Acasă Life Style O tânără în vârstă de 21 de ani a murit în timpul...

O tânără în vârstă de 21 de ani a murit în timpul operației de rinoplastie. Medicul anestezist este judecat pentru omor

677
0

O tânără în vârstă de 21 de ani din Italia a murit pe masa de operație. Aceasta își făcea mult așteptata intervenție estetică, și anume, rinoplastia, însă a avut parte de un sfârșit tragic. Mariachiara Mete a făcut un stop cardio-respirator, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva. Medicul anestezist în vârstă de 62 de ani a fost, acum, trimis în judecată pentru omor calificat. Când are loc primul termen al procesului.Mariachiara Mete, o tânără de 21 de ani, a fost în culmea fericirii când, cu ocazia zilei sale de naştere, a primit cadou o operaţie estetică. Din nefericire, totul s-a terminat tragic, astfel că în timpul intervenției şi-a pierdut viaţa.

RECLAMĂ

O tânără în vârstă de 21 de ani a murit în timpul operației de rinoplastie

Mariachiara Mete, originară din Italia, era nemulţumită de felul în care arăta şi şi-a dorit întotdeauna să apeleze la un chirurg estetician, pentru remodelarea nasului. De ziua ei, dorinţa i s-a îndeplinit și a primit o operaţie estetică drept cadou. Fără a sta pe gânduri, tânăra s-a prezentat la clinică, însă nu a mai ieșit pe propriile picioare, ci în sicriu.

Potrivit informațiilor, medicul care se ocupa de această intervenție estetică i-ar fi administrat fetei atropină și efedrină în loc de adrenalină, iar mai apoi ar fi omis să efectueze masajul cardiac. Bărbatul a recurs la această acțiune imediat după ce și-a dat seama că a trecut peste etapa esențială, astfel a executat masajul ulterior, nerespectând, astfel, regulile.

Medicul anestezist este judecat pentru omor, în Italia

După ce tânăra a intrat în stop cardo-respirator, acesta a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a o readuce la viață, însă a fost mult prea târziu, astfel că Mariachiara Mete a încetat din viață. Acum, la doi ani după nefericitul incident, medicul anestezist s-a prezentat în fața judecătorilor Tribunalului Cassino, pentru ședința preliminară, la finalul căreia cererea procurorului de trimitere în judecată a fost acceptată.

Totodată, potrivit anchetatorilor, primul termen al procesului în care specialistul va trebui să răspundă pentru acuzația de omor din culpă pentru care a fost acuzat va avea loc în 25 mai 2022.

„În acea zi tragică, ne-am convins că ceva nu s-a făcut corect, vrem doar să aflăm adevărul. Dacă cineva greșește, este bine să se facă dreptate, chiar dacă pe Mariachiara, din păcate, nimeni nu ne-o va mai aduce înapoi”, au declarat membrii familiei tinerei.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-tanara-in-varsta-de-21-de-ani-a-murit-in-timpul-operatiei-de-rinoplastie-medicul-anestezist-este-judecat-pentru-omor-in-italia-265679.html?fbclid=IwAR2oIVimv8Rz3Z9TXNXK2R4IeW4nzs1xIvrEcjmz7AMSO-fuYssOd2PdAmg

RECLAMĂ
Articolul precedentPovestea unui copil bionic. Fetița care nu simte durere, oboseală sau senzația de foame
Articolul următorCu ce se ocupă acum Nicoleta Luciu, după ce s-a mutat la Miercurea Ciuc: ”Încercăm tot timpul să facem activități”