Acasă STIRI SPORTIVE ”Îl înjurau de mamă, că de tată nu se poate!” Gestul făcut...

”Îl înjurau de mamă, că de tată nu se poate!” Gestul făcut de mama unei vedete din România, care arată ca o adolescentă, în fața a sute de bărbați: ”Toți au amuțit”

663
0

Antonio Sefer se mândrește cu mama lui, cea care vine să îl vadă la toate meciurile Rapidului. Geanina, mama vedetei giuleștenilor, are 44 de ani, dar nu își arată deloc vârsta, astfel că, de multe ori, oamenii cred că este iubita fotbalistului de 21 de ani.

RECLAMĂ
  • Geanina, mama lui Antonio Sefer are 44 de ani
  • Aceasta a dezvăluit un moment spectaculos, din tribună

Aceasta a povestit un episod petrecut la Galați, atunci când îl urmărea pe fiul ei din tribună. Sefer nu a prins o zi bună și a ratat din toate pozițiile, momente în care era înjurat de mamă de cei prezenți lângă frumoasa Geanina. Aceasta a luat atitudine.

Dezvăluire spectaculoasă a Geaninei, mama lui Antonio Sefer

”Într-un meci în care Toni tot dădea pe lângă poartă, în care nu voia să intre mingea în poartă, erau lângă mine niște cetățeni, de acolo de la mine din Galați, și îl tot înjurau pe Toni.

Înjurau doar de mamă, normal, că altfel, de tată, nu se poate. Și atunci, m-am ridicat și am spus ”eu sunt!” și atunci au amuțit cu toții, nu au mai zis nimic, nici nu mă mai priveau. Nu mai spuneau absolut nimic”, a dezvăluit Geanina, citată de digisport.ro.

Antonio Sefer, cuvinte superbe despre mama sa: ”Este tot universul meu”

Antonio Sefer recunoaște și el că are o relație deosebită cu mama sa, care îl aduce și la antrenamente.

”Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă ‘ce face mama, nu ce fac eu’, pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea. Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club.Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama! Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a spus și Antonio Sefer, pentru sursa mai sus citată.SURSA:https://as.ro/diverse/il-injurau-de-mama-ca-de-tata-nu-se-poate-gestul-facut-de-mama-unei-vedete-din-romania-care-arata-ca-o-adolescenta-in-fata-a-sute-de-barbati-toti-au-amutit-142203.html?utm_source=Facebook%20Acces%20Direct&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook&fbclid=IwAR11xchJSKMQ-vocDMncFuEDAmuKTn1xUmohrF8w3zgNgy9fn5sXjkL9Hto

RECLAMĂ
Articolul precedentFetița din Neamț, care a scăpat cu viață, a fost înjunghiată de zece ori de tatăl ei. Ce spun medicii despre starea micuței
Articolul următor„Sunt femeia de serviciu la scoala unde invata fata mea.