Acasă Monden Armin Nicoară și Claudia Puican, detalii despre nuntă, la Xtra Night Show....

Armin Nicoară și Claudia Puican, detalii despre nuntă, la Xtra Night Show. De ce au tot anulat cei doi evenimentul: ”Mi-e frică”

656
0

În viitorul apropiat, speră ei, atunci când pandemia de coronavirus le va permite, Armin Nicoară și Claudia Puican vor să facă o nuntă ca în povești, iar acum, la ”Xtra Night Show”, cei doi au făcut publice detalii neștiute despre marele eveniment. Iată de ce au tot anulat petrecerea care-i va lega pe viață.

RECLAMĂ
  • Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă cu mii de persoane.
  • Artiștii nu au găsit încă o locație atât de încăpătoare.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Cei doi, încă de când și-au oficializat relația, au trecut prin multe suișuri și coborâșuri.

De la iubire până la avertismentul despărții mereu a fost doar un pas, însă de fiecare dată artiștii au decis să își mai dea o șansă, astfel că după ce blondina a fost cerută în căsătorie, cu un inel în valoare de 18.000 de euro, pe care între timp l-a și pierdut, acum se pun la cale și detaliile unei nunți de poveste.

Armin Nicoară și Claudia Puican, totul despre nunta pe care tot o amână

Pentru că sunt foarte cunoscuți, prietenii fiind mulți, iar familia mare, Armin Nicoară spune că și-a anulat nunta din cauza restricțiilor impuse de pandemie, căci în ziua cea mare trebuie să pună la un loc mii de persoane, numărul total al invitaților putând fi chiar și de 3.000.

Pe lângă asta, pentru că e musai ca a doua nuntă din familie să o întreacă pe prima, și numărul perechilor de nași va fi unul considerabil, astfel că, în ceea ce privește locația, saxofonistul spune că singura varianta este de a face o nuntă în aer liber, poate pe stadion, unde să instaleze o scenă și un cort imens.

”Am anulat nunta de câteva ori. Avem multe obligați, cunoaștem și multe persoane, tata e foarte cunoscut, avem și multe perechi de nași. Fratele meu a avut o nuntă cu 700 de invitați și patru perechi de nași. Eu vreau câți mai mulți nași, poate douăsprezece perechi. Dar e greu să găsesc locație, mi-e frică să țin nunta pentru că sunt foarte multe persoane, m-am gândit să fac o scenă mare și să fie în aer liber”, a declarat Armin Nicoară la ”Xtra Night Show”.

De cealaltă parte, Claudia Puican spune că ea nu este adepta unor evenimente atât de grandioase, însă statutul îi impune acest lucru. Dar chiar și așa, cântăreața a ținut încă de pe acum să le transmită un mesaj viitorilor invitați, în ideea că ea se va pune pe primul loc în ziua cea mare.

„Dacă i-am invita pe toți ar fi vreo 3.000 de invitați, dar am zis 1.000, însă sperăm să nu se supere. Eu i-am zis să mai avem o limită (nr. la nași). Eu sunt adepta evenimentelor în familie, oricum, eu am zis că nu aibă invitații așteptări de la mine, e foarte greu să îi întâmpini pe toți, e un ritual banal”, a completat și Claudia Puican.

RECLAMĂ
Articolul precedentOMS se opune utilizării la scară largă a celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19: „Nu vom opri așa pandemia”
Articolul următorO gravidă din Mehedinți, infectată cu COVID-19, a murit în spital, ignorată de medici: ”Nu aveam cum să o ajutăm”