Acasă EVENTS Interviu de suflet cu talentata solista Alina Popa

Interviu de suflet cu talentata solista Alina Popa

2012
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Alina! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Alina Popa ?

RECLAMĂ

Alina Popa: Bun găsit! Mă bucur din suflet că am fost aleasă să susțin acest interviu! Cine este Alina Popa? Un copil, sau cel puțin așa mă consider eu. Iubesc muzica, iubesc oamenii sinceri și frumoși, iubesc anii pe care îi am acum și mi-am promis atât mie cât și celor din jurul meu că n-am să-i las să treacă degeaba. Am 20 de ani, destul de mulți ar spune unii, destul de puțini spun eu dacă iau în calcul lucrurile pe care le am de învățat.

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Alina Popa: Muzica este un drum pe care am pășit încă de când eram foarte mică, drum pe care tatăl meu mi l-a prezentat, mi-a plăcut și l-am ales. Evident că există artiști pe care îi iubesc din suflet, însă nu voi enumera, voi spune doar că am încercat să adun de la fiecare câte ceva, formându -mi astfel stilul meu.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Alina Popa: Nu-i ușor să răzbești în această meserie, deși de departe totul se vede minunat. Nu-s niciodată mulțumită de mine, și nici nu cred ca voi atinge vreodată perfecțiunea, pentru că ea nu există, nu-i așa? Am învățat să fiu corectă, am învățat să citesc oamenii din jurul meu, am învățat să fiu in mijlocul lor și să simt caracterele fiecaruia.

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Alina Popa: Amintiri sunt foarte multe, însă cea pe care mi-o amintesc cu dragă inimă, este primul pas făcut pe o scenă, cu un juriu competent in fața mea, un public numeros.. a fost divin și nu știu dacă vă pot transmite prin acest interviu emoțiile trăite atunci. Am fost premiată în cadrul acelui concurs, lucru care mi-a dat avânt .

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

 Alina Popa: Primul lucru pe care oamenii mi-aș dori să-l cunoască la mine, este faptul că sunt un om extrem de sincer, lucru care poate fi deranjant. Nu-i ușor să ți se spună adevarul în față, nu-i așa? Puțini oameni au curajul să spună exact ceea ce gândesc. Ei bine, eu sunt unul dintre aceia puțini. Sunt optimistă, ambițioasă peste măsură. Nu-mi stă nimic în cale atunci când îmi doresc cu adevărat să realizez ceva. Sunt totodată și extrem de răbdătoare, însă am limite, iar unde văd că nu-i locul meu, mă retrag fără să dau explicații .

TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Alina Popa: Mă bucur că am ajuns la întrebarea aceasta. Proiectele mele sunt în lucru. În cel mai scurt timp, voi apărea în fața publicului cu o nouă piesă. Piesa se numește “Te-am ales din lumea toată”, piesă creată cu dragă inimă pentru știu eu cine. Va urma apoi un colaj, însă nu vreau să dau din casă foarte mult, chiar dacă echipa TVF îmi este extrem de dragă, vreau să fie o surpriză chiar și pentru ei!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Alina Popa: Mă înclin în fața publicului meu, în fața celor ce mă apreciază, în fața celor ce mă ajută în realizarea tuturor activităților pe care le pregătesc! Să îvățâm sa fim sinceri unii cu alții, hai să învățăm să ne bucurăm unii pentru alții, să iubim mai mult, să respectăm! Mulțumesc din inimă echipei TVF pentru susținere și profesionalism, mulțumesc pentru acest interviu! Să fiți sănătoși cu toții și să ne auzim cu bine! Vă îmbrățișez cu drag!!!

RECLAMĂ
Articolul precedentLiviu Dragnea, mărturisiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat în spatele gratiilor după ce a făcut COVID
Articolul următorInterviu de suflet cu talentata Georgiana Cristea