Acasă Life Style Vi-l mai aduceți aminte pe bunicul Petre care își creștea singur nepoata...

Vi-l mai aduceți aminte pe bunicul Petre care își creștea singur nepoata într-o casă din chirpici?

1350
0

Drama bunicului Petre care își crește singur nepoțica într-o casă de chirpici a impresionat pe toată lumea.

RECLAMĂ

Bunicul Petre în vârstă de 80 de ani a devenit viral după ce povestea sa a fost făcută publică de o televiziune.

Acesta a avut doi copii, o fată și un băiat. Fiica lui nea Petre a vrut să o abandoneze pe micuța Isabela, iar bunicul Petre s-a împotrivit și a crescut-o singur.

Povestea de viață a bunicului Petre
Bărbatul a dezvăluit că nu a avut parte de o viață ușoară. Acesta a fost dezamăgit de fiica sa care a vrut să își abandoneze copilul în maternitate. Acesta a mărturisit că a scăpat de câteva ori de la moarte. Acesta s-a chinuit să termine un liceu și o facultate și de multe ori s-a culcat nemâncat.

„Am doi copii, un băiat și o fată, care nici nu știu de mine. Nici eu nu vreau să știu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu știu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât. Am scăpat de câteva ori de la moarte. Întotdeauna am spus, Doamne, ajută-ne cum poți! Și ne-a ajutat. Am terminat liceul aproape singur, am terminat și facultatea. De multe ori m-am culcat nemâncat. Școala e baza ca să ajungi om. Fără educație nu poți să faci mare lucru. Nu uitați de părinții și bunicii care v-au dus de mânuță la grădiniță. Duceți-vă la ei de ziua lor de naștere, de ziua lor de nume și felicitați-i. Nu uitați că v-au dus în brațe. Oriunde ați fi în lume, dați-le un telefon, schimbați câteva cuvinte cu dânșii. Vă așteaptă și se uită destul de des la poartă. Nu uitați că e un mare păcat.„, a mărturisit bunicul Petre.

Cum arăta casa din chirpici a bunicului Petre
Bunicul Petre și Isabela au trăit o lungă perioadă de timp într-o casă dărăpănată din chirpici din cauza situației financiare pe care au avut-o. Casa se află în Brănești, Ilfov și avea două camerfe reci, cu o bucătărie cu pereții crăpați și un tavan care stătea să cadă. Opt ani de zile s-au chinuit cei doi să trăiască acolo.

Cum a ajuns să arate casa renovată
Echipa emisiunii „Visuri la cheie” le-a întins o mână de ajutor bunicului Petre și Isabelei și le-au transformat casa într-un loc superb în care cei doi merită să trăiască. Schimbarea casei este una radicală, iar acum cei doi pot trăi într-un loc sigur și în care simt căldura „de acasă”.

sursa:https://dromania.ro/vi-l-mai-aduceti-aminte-pe-bunicul-petre-care-isi-crestea-singur-nepoata-intr-o-casa-din-chirpici-21770?fbclid=IwAR05jDkSgvkljUy3th9swyZp6DJFmkwDFMXYY3dRrkCMFLZeI_68xxdT-0I

RECLAMĂ
Articolul precedentFlorin Cîţu a uitat să menţioneze încă un detaliu. A fost căsătorit şi a divorţat
Articolul următorMinistrul Educației, anunț important! Nu mai cresc salariile profesorilor