Acasă STIRI SPORTIVE FCU Craiova s-a mai înțeles cu 3 jucători: „Vom avea un lot...

FCU Craiova s-a mai înțeles cu 3 jucători: „Vom avea un lot complet şi competitiv”

534
0

Când ajung la antrenamente noii fotbaliști și pe ce poziții evoluează!

RECLAMĂ

După ce a pierdut amicalul cu Hajduk Split, Mutu a spus că nu are suficiente soluții pentru a realiza mai mult. Ulterior, Adrian Mititelu Jr. i-a dat dreptate tehnicianului, dar a anunțat că deja s-a înțeles cu un mijlocaş lateral cu experienţă și cu doi atacanţi.

Conform spuselor tânărului conducător de club, cei trei fotbaliști urmează să ajungă în Bănie săptămâna viitoare.

A fost un joc bun, am jucat împotriva locului 4 din Croaţia. Am condus până în minutul 80. Chiar îmi place cum se mişcă echipa. Am avut doar o săptămână de pregătire fizică, ne mişcăm chiar ok. Asamoah este un jucător bun, să vedem cum va evolua în Liga 1. O să mai vină 3-4 jucători şi atunci vom avea un lot complet şi competitiv. Cu siguranţă o să vină, sunt negocieri intense de o lună. Nu e uşor să luăm jucători buni din Europa. Marţi vine un mijlocaş lateral cu experienţă, apoi doi atacanţi. Mi-a plăcut de portarul ăsta austriac (n.r.  Armin Gremsl), acum să vedem. Mai sunt câteva meciuri amicale. În timpul meciului am discutat şi cu tata, cu anumiţi impresari. Le-am transmis cum a evoluat echipa. Tata e ok, e puternic”, a explicat Mititelu, la finalul partidei, conform looksport.ro.

FCU Craiova a renunțat la foarte mulți jucători în această vară, iar Adi Mutu așteaptă să primească înlocuitori mult mai buni. Totuși, președintele clubului a explicat faptul că transferurile se realizează destul de greu în plin mercato, pentru că fotbaliștii sunt scumpi.

sursa:https://3minute.net/fcu-craiova-s-a-mai-inteles-cu-3-jucatori-vom-avea-un-lot-complet-si-competitiv/

RECLAMĂ
Articolul precedentAdolescentă, rănită grav după ce a fost izbită de o trotinetă electrică!
Articolul următorAntonia intervine în scandalul dintre Alex Velea și Măruță. Mesajul dur transmis de artistă: „Mare îmbârligător