Acasă Monden Alex Bodi a ieșit din arestul la domiciliu. Afaceristul a fost plasat...

Alex Bodi a ieșit din arestul la domiciliu. Afaceristul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

361
0

Alex Bodi a reușit ceea ce și-a propus: să scape de arestul la domiciliu înainte de săbătorile de Paște. Conform deciziei luată de magistrații gorjeni, pe o perioadă de 60 de zile, afaceristul va fi plasat sub control judiciar.

RECLAMĂ
  • Alex Bodi, plasat sub control judiciar.
  • Afaceristul a fost eliberat din arestul la domiciliu.

Cu doar o săptămână înainte de Paște, Alex Bodi a primit vești mari de la judecătorii din Gorj, acolo unde i se cercetează dosarul în care apare numele său.

Alex Bodi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Fostului soț al Biancăi Drăgușanu i s-a aflat soarta pentru următoarea perioadă. După ce luni, 26 aprilie, aceasta s-a prezentat în fața judecătorilor din Gorj, acum, după ce a fost ținut în suspans, a primit și marea veste. Exact așa cum își dorea, Alex Bodi a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i retras arestul la domiciliu.

Dacă de la începutul anului și până acum Bodi a nu s-a bucurat deloc de libertate, acum lucrurile s-au schimbat radical. Magistrații au decis ca afaceristul să se poată bucura de libertate, deși numele lui se află în dosarul cercetat acum pentru trafic de persoane și proxenetism.

Chiar și așa, libertatea lui Alex Bodi are un preț, căci acesta trebuie să respecte o serie de obligații conform regulilor din articolul 215 aflate în vigoare.

Astfel, Bodi, în toată această perioadă de 60 de zile trebuie să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară de fiecare dată când este chemat, să anunțe organul judiciar dacă își schimbă domiciliul, să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește de câte ori este chemat și să nu comunice direct sau indirect cu vreuna din persoanele implicate în dosar, printre care se numără și Iulia Sălăgean, fosta soție și mama fetiței sale.De asemenea, trebuie menționat faptul că în cazul în care Alex Bodi nu respectă aceste obligații, în cazul lui controlul judiciar poate fi înlocuit imediat cu arestul la domiciuliu sau cu arestul preventiv .

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/alex-bodi-a-iesit-din-arestul-la-domiciliu-afaceristul-a-fost-plasat-sub-control-judiciar-pentru-60-de-zile-252943.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDaniela, o asistentă bolnavă de cancer trăiește clipe de groază. Mama sa a refuzat să-i doneze sânge. ”Sunt fără cuvinte”
Articolul următorO fetiţă de 12 ani a fost mușcată de un câine, în Alba. Stăpâna animalului a murit pe loc din cauza șocului