Acasă Monden Laurette a dezvăluit de ce s-a întâlnit cu bărbatul care a bătut-o!...

Laurette a dezvăluit de ce s-a întâlnit cu bărbatul care a bătut-o! Mulatra se cunoștea bine cu agresorul ei: „A insistat să…”

538
0

Laurette a decis să spună de ce s-a întâlnit cu bărbatul care, în noaptea de 9 martie, a bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel din Capitală. Mulatra susține că motivul nu a fost o întâlnire de natură intimă, ci, mai degrabă, pentru a lămuri o situație incomodă cu care vedeta se confrunta de mai mult timp.

RECLAMĂ
  • Laurette a mărturisit de ce s-a întâlnit cu agresorul său
  • Vedeta, la un pas de moarte în hotel
  • Ce au avut de împărțit cei doi

Laurette a povestit prin ce teroare a trecut în seara de 9 martie, când a decis să se întâlnească cu un bărbat pe care, spune ea, îl cunoaște de mai mult timp, dar despre care nu avea nici o ideea că ar putea să aibă un astfel de comportament.

Vedeta a mărturisit, la Antena 3, că ea și agresorul său se cunoșteau de aproximativ 6-7 luni, perioadă în care băbratul și-a arătat interesul în repetate rânduri în ceea ce o privește pe mulatră. Într-un final, Laurette a acceptat să se vadă cu individul, însă nu a recunoscut nici despre această întâlnire în ce cadru a avut loc.

„Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare”, a povestit Laurette, la Antena 3.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/laurette-a-dezvaluit-de-ce-sa-intalnit-cu-barbatul-care-a-batuto-mulatra-se-cunostea-bine-cu-agresorul-ei-a-insistat-sa-249805.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDecizie uluitoare a victimelor jandarmului arestat pentru trafic de minori / S-au întors în casa suspectului
Articolul următorSurse: PNL, alegere surpriză pentru şefia TVR. I-a propus lui Radu Tudor funcţia de director general